Persoane interesate

luni, 12 august 2019

Geanta, un cadou util

Pentru un bărbat subiectul alegerii cadourilor pentru femei este unul vast, sensibil și inepuizabil.... Este aniversare, Crăciun, Paște, onomastică? A luat un examen dificil? A căpătat permisul de conducere? Păi, astea se cer sărbătorite, neapărat, cu un cadou... Iar o femeie așteaptă întotdeauna un cadou frumos, dar mai ales util.
Din categoria cadourilor perfecte face parte și geanta. Știm că doamnele adoră gențile și oricâte ar avea, parcă nu sunt destule. Așa că niciodată nu vei da greș cu decizia de a face cadou unei femei o geanta.
Poți scăpa de bătaia de cap și alergătura prin magazine, vizitând magazinul online Alesa.ro de unde vei alege ceva frumos și de calitate.
Aici există o echipă de profesioniști cu mâini de aur ce creează adevărate minunății: poșete, genți, plicuri, borsete, portofele. Ție nu îți rămâne decât sa alegi ce crezi că se potrivește mai bine ocaziei.
În funcție de ,,destinatara” cadoului poți alege mai multe modele de genți sau poșete.
Pentru soție, îți sugerez un model clasic ce poate fi integrat ușor și într-o ținută mai specială, cât și într-una casual sau office: geanta Lora.
Este o geantă de mână, solidă care se bucură de o eleganță rar întâlnită. Realizată dintr-o piele neagră de calitate superioară, beneficiază de un design deosebit dat de florile gri argintii. Datorită rafinamentului său, va fi apreciată sigur de doamna ta care se va putea bucura de ea în orice moment al zilei: la birou și la un eveniment deosebit cu o ținută adecvată.
Dacă fiica ta este o adolescentă rebelă, care adoră ieșirile cu prietenii, cel mai potrivit cadou este un rucsac. Pe Alesa.ro găsești o mulțime, de toate formele și culorile, încăpătoare și practice. Iar în cazul în care fiica ta este o persoană delicată, atunci i s-ar potrivi mai bine o geantă crossbody, care va arăta superb cu o rochie diafană.
Mama. Mama ocupă un loc special în sufletul fiecăruia dintre noi și din această cauză merită o geantă cu totul și cu totul deosebită. Pe site găsești o mulțime de genți de umăr mari, de calitate, comode și încăpătoare, în toate culorile. Sfatul meu ar fi să nu riști alegând o culoare țipătoare, ci să te orientezi către o cromatică neutră precum bej sau crem, sau de ce nu, către negru care poate fi purtat la orice ținută.
Iar dacă tot scotocind pe rafturile magazinului ți s-au „aprins călcâiele” după vreo borsetă modernă numai bună de luat în vacanță, ai de unde alege! Este extrem de practică și de utilă, și poate adăposti cheile de la casa sau de la mașină, actele de identitate, telefonul, ochelarii de soare, cărți de vizită, eventual o agendă sau o tabletă. Pentru că un  bărbat organizat și ordonat își va desăvârși întotdeauna ținuta cu o geantă sau o borsetă potrivită personalității sale.
Dar să ne întoarcem la femei și la genți. Primele, cele mai înrăite și fidele consumatoare de genți. Gențile - cele mai bune prietene ale femeilor.
Parafrazând-o pe celebra Marilyn Monroe, aș spune: „Dă-i unei femei geanta potrivită și ea va cuceri lumea”!
Ei bine, pentru asta există Alesa.ro - magazinul tău de genți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu