Persoane interesate

vineri, 28 februarie 2020

Primavara începe cu SuperBlog 2020

Primăvara bate grăbită la ușă și odată cu ea se aliniază la start si noua competiție blogosferică Spring SuperBlog 2020. Este cea de-a 20 ediție a proiectului inițiat de Claudia Pătrașcu și Albert Budică cu mulți ani în urmă, prin 2008. 
Spring SuperBlog 2020 se va desfășura în perioada 1 martie-22 aprilie 2020 și sunt invitați să participe bloggeri dornici de afirmare sau care agrează competiția creativă. 
Pentru a participa este nevoie de un blog în limba română pe care să publici articole cât mai creative și originale pe teme propuse de sponsorii evenimentului. 
Este ocazia perfectă de a te întrece cu alți bloggeri competitori și de a câștiga premii consistente și frumoase, atât din partea sponsorilor, cât și din partea organizatorilor. 
Îți vei testa nervii și răbdarea, îți vei face cunoscute ideile și trăirile, vei lega prietenii noi, vei socializa mai mult cu cititorii tăi și cu colegii de competiție, chiar cu sponsorii, pe scurt va fi o experiență frumoasă și diferită. 
Probele concursului sunt opționale, dar îți spun din proprie experiență că odată ingerat ,,microbul” acesta nu-ți va da pace și te va îndemna mereu să respecți dead-line-ul. 
Vei fi ca într-un montagne-rousse, vei urca, vei coborî cu inima galopând la maxim, vei fi entuziasmat sau dimpotrivă, nervos, numai liniștit nu vei fi. 
Vei TRĂI!




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu