Persoane interesate

vineri, 29 iunie 2018

O.M.U. - oferta pentru oameni!


UNTOLD FESTIVAL este cel mai mare festival de muzică din România și se desfășoară în fiecare an pe Cluj Arena în orașul Cluj Napoca.
Anul acesta în perioada 2-5 august va avea loc a patra ediție a festivalului .
În vederea participării publicului larg la evenimentul UNTOLD FESTIVAL, Madd Electronics Group SRL organizează un concurs Untold ce constă într-o ofertă de nerefuzat.
Oferta se adresează tuturor persoanelor de cetățenie română cu vârsta de peste 18 ani care achiziționează în perioada 11 iunie 2018 - 31 iulie 2018 produse în valoare de minim 10.000 lei fără TVA sau oricărei persoane juridice din România care achiziționează produse în valoare de minim 15.000 lei fără TVA din magazinele Madd Electronics Group. 
Oferta Madd Untold (OMU) se materializează în vouchere ,,4 Day Pass”.
Persoanele fizice care îndeplinesc condițiile de mai sus primesc 1 bucată „4 Day Pass”, iar persoanele juridice primesc 2 bucăți „4  Day Pass” la festivalul UNTOLD 2018, care se va desfășura în perioada 2-5 august 2018 în Cluj-Napoca.
Regulamentul ofertei Madd Untold 2018 se poate cosulta și pe pagina PCMadd.com, în secțiunea blog.

Muzica deschide inimi și descătușează spirite. 
Jimi Hendrix spunea că ,,Muzica nu minte. Dacă poate fi schimbat ceva în lume, acest lucru se poate întâmpla numai prin muzică.”

Așa că, haideți la UNTOLD să schimbăm lumea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu