Persoane interesate

sâmbătă, 21 iulie 2018

Din experiența mea cu produsele cosmetice Apidava

V-am obișnuit deja, cu postările mele despre produsele din Cetatea Mierii - Apidava, fie ele alimentare, terapeutice sau cosmetice...
Aceste vietăți mici și harnice, albinele, trudesc din zori și până în seara pentru a produce materia primă necesară în industria cosmetică.
Mierea de albine era folosită în prepararea tratamentelor cosmetice încă din antichitate datorită calităţilor sale nutritive, de vindecare şi de hidratare. Simbol al frumuseții feminine, regina Cleopatra era o fidelă „consumatoare” de produse cosmetice pe bază de miere. Cleopatra era renumită pentru grija sa față de ten. Se spune că secretul său era îmbăierea în lapte cu miere. Pentru că mierea face adevărate minuni pentru piele în cazul porilor dilatați, împotriva impurităților și a punctelor negre.
Pentru a-și menține sănătatea și strălucirea, pielea are nevoie periodic de tratamente de exfoliere. Acestea constau în îndepărtarea celulelor moarte, asigurând o mai bună hidratare a tenului prin absorbția cremelor hidratante. O exfoliere făcută corect are ca rezultat o piele luminoasă, fină, strălucind de sănătate.



Și de această dată, Apidava vine în sprijinul doamnelor dornice de îngrijire de calitate. Crema Gommage cu miere și argilă de la Apidava curăță porii în profunzime, iar uleiurile esențiale din compoziția sa, nu permit ca tenul să devină uscat.
Împotriva ridurilor, Apidava, a scos pe piață Masca Cleopatra cu miere, argilă, lăptișor de matcă, ulei din sâmburi de struguri, care hrănește tenul într-un mod natural oferindu-i hidratarea optimă.
Mierea grăbește procesul natural de exfoliere, având și un efect umectant asupra epidermei, ajutând-o să se regenereze și să se autoreparare, datorită conținutului mare de antioxidanți.

Recapitulând, principalele beneficii ale mierii de albine pentru ten sunt:
- hidratare eficientă - atrage și păstrează apa la nivelul pielii; nu tratează doar pielea uscată, aspră, cu riduri, ci conferă elasticitate și umple ridurile;
- capacitate înalt nutritivă datorită conținutului mare de vitamina C, vitaminele B, minerale și aminoacizi;
- agent antibacterian, antiviral și antifungic - dezinfectează și accelerează vindecarea rănilor de la nivelul pielii.

Voi ce produse cosmetice pe baza de miere folosiți?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu