Persoane interesate

marți, 27 noiembrie 2018

Hemoroplant - leacul împotriva hemoroizilor

Vorbeam în articolul trecut despre suferințele provocate de stilul propriu de viață. Rămânem în același registru și vom vorbi în continuare de efectele negative ale sedentarismului, ale lipsei de mișcare, ale alimentației iraționale și nu în ultimul rând, ale stresului. Toate acestea duc la apariția uneia dintre cele mai dureroase și sâcâitoare probleme: hemoroizii.
Milioane de oameni au experimentat măcar o dată în viață această afecțiune. În prezent, 6 din 10 adulți cu vârsta de peste 50 de ani suferă de hemoroizi, însă această suferință nu le este străină nici celor tineri...
Hemoroizii se manifestă prin dilatarea  vaselor de sânge situate la nivelul canalului anal și al anusului. Aceștia se pot mări sau fisura, având ca rezultat dureri insuportabile și sângerări.
Cauzele apariției hemoroizilor sunt variate:
- statul prelungit pe scaun;
- obezitatea;
- constipația prelungită;
- alimentația tip fast food, condimentată, picantă;
- consumul de alcool;
- efortul fizic, în special ridicarea greutăților mari.

Pe un suferind de hemoroizi îl recunoști imediat cum vii în contact cu el. Pentru că este mai crispat, mai trist, mai tăcut și necomunicativ. Se ferește să se așeze, trăiește într-o teamă permanentă, este îngândurat și rușinat de suferința sa. Nu înțelege de ce este privat de bucuriile mărunte ale vieții: timp de calitate petrecut cu copii sau nepoții, savurarea unei mese gustoase, relaxarea psihică și trupească pe care o oferă un ceas de odihnă.

Iată că și în acest caz, Ayurveda, medicina tradițională indiană, abordează omul dintr-o perspectivă holistică, netratând doar boala, ci și trupul, mintea și spiritul. Ayurveda ajută omul sănătos să-și păstreze sănătatea și echilibrul interior, iar bolnavului îi readuce vindecarea. Pentru că omul este ajutat să își regleze funcțiile și să se autovindece.
În acest scop, Brander și Ayurmed, au distribuit pentru testare bloggerilor din program, un remediu eficace în cazul suferinței hemoroidale. Ambalate într-un tub de plastic, frumos colorat, cele 100 de comprimate au o culoare verzui-maronie și un miros pregnant de plante.
Hemoroplant, tratament hemoroizi, conține plante medicinale ayurvedice care mențin o bună circulație a sângelui în zona rectală. Complexul de plante din compoziție reduce disconfortul din zona anală cauzat de hemoroizii interni sau externi. De asemenea, menține flora intestinală în limite și reglează tranzitul intestinal contribuind și la detoxifierea colonului.


Hemoroplant conține pulbere din rădăcini de ghimpe pădureț, coada șoricelului, haritaki, amaltas, turmeric, cicoare. Toate acestea asigura procesul de refacere naturală a țesutului și venelor din regiunea ano-rectală și funcționarea normală a sistemului digestiv.
Mod de utilizare: câte o tabletă de trei ori pe zi, la o oră după masă. Pentru rezultate optime, tratamentul durează o lună și se poate repeta la nevoie, fiind recomandat doar adulților.
Voi ce suplimente ayurvedice utilizați?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu