Persoane interesate

vineri, 31 august 2018

Inimă de leu cu Lyon Heart


O zicală din înțelepciunea populară spune că întotdeauna este mai bine să previi decât să vindeci...
La acest lucru s-au gândit și cei de la Ayurmed când au introdus pe piață produsul ayurvedic Lyon Heart, ce conține plante medicinale indiene cu rol important în menținerea sănătății și a funcționării normale a inimii prin intensificarea puterii de contracție și a randamentului mușchiului cardiac, precum și normalizarea ritmului bătăilor inimii.
Stresul, omniprezent în viața noastră, suprasolicitarea fizică sau intelectuală, alimentația bazată pe produse excesiv prelucrate chimic, variațiile de temperatura, constituie factori de risc pentru cei care suferă de diferite afecțiuni cardiovasculare. Incidența acestora este mai mare în cazul vârstnicilor, dar nici cei tineri nu sunt ocoliți.
Pentru ca și cei suferinzi să se poată bucura de viață de calitate, fitonutrienții din Lyon Heart contribuie la o circulație sănătoasă prin menținerea elasticității și structurii vaselor de sânge și a tensiunii arteriale în limite normale.
Astfel, prin creșterea metabolismului lipidic cu eliberare de energie și menținerea nivelului normal al lipidelor din sânge, Lyon Heart asigură rezistența și sănătatea vaselor sistemului circulator, susține circulația coronariană și sistemică, reglează și stabilizează ritmul cardiac în hiper- și hipotensiune, cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă moderată, elimină excesul de apă din organism și reduce spasmele coronariene.
Cele șase plante care intră în componența acestui produs de excepție se completează reciproc pentru a asigura o acțiune eficientă. Arjuna, păducelul, colții babei, guggulul, trandafirul indian și ginsengul indian susțin sistemul imunitar și sistemul antioxidant endogen, cresc rezistența organismului ajutându-l la adaptarea la condițiile de mediu.

Compozitie:
Terminalia arjuna (Arjuna), scoarta .... 100 mg;
Withania somnifera (Ginseng indian), radacina .... 100 mg;
Crataegus oxyacantha (Paducel), frunze si flori .... 100 mg;
Rosa centifolia (Trandafir indian ), petale .... 50 mg;
Tribulus terrestris (Coltii babei), fructe .... 50 mg
Commiphora mukul (Guggul), rasina .... 50 mg;
Acacia arabica (Guma acacia – excipient) .... 50 mg.

Administrare:
Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza la 1 ora dupa mesele principale, minim o luna, optim cure de doua-trei luni.

Prezentare:
100 tablete

Pentru o viață sănătoasă recomand Lyon Heart!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu