Persoane interesate

duminică, 13 ianuarie 2019

Cum să faci bani din pariuri sportive


Sunt sigură că în drumul tău prin oraș ai observat de multe ori inscripționat pe frontispiciul clădirilor - Pariuri sportive.
Fiind străin de acest domeniu probabil ți-ai pus întrebarea ,,asta cu ce se mănâncă”?
Pariurile sportive reprezintă ghicirea, anticiparea rezultatului unei competiții sportive și mizarea, angajarea unei sume de bani pe acel rezultat.
Dacă rezultatul partidei corespunde cu anticiparea pariorului, atunci acesta va încasa o sumă mai mare sau mai mică de bani.
Sigur, în primul rând este vorba despre noroc, dar când pariorul decide să transforme acest hobby într-o sursă de venit, atunci trebuie știut că fără documentare și muncă nu va avea succesul scontat, ca de altfel în orice activitate.
Succesul în acest domeniu presupune nu numai o pasiune pentru sport, ci alocare de timp și o documentare minuțioasă despre echipele participante. Un alt aspect obligatoriu este și bugetul alocat acestei activități. Cu cât vei paria mai mult cu atât vei câștiga mai mult. Totuși trebuie stabilită de la început limita acestei sume, deoarece pariorul poate aluneca ușor pe panta dependenței de jocuri.
Această activitate este prezentă nu numai în casele de pariuri fizice, ci s-a extins foarte mult și în mediul online.
Pariurile sportive sunt legale în România cu condiția să fie efectuate într-o casă de pariuri (offline sau online) licențiată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.
Pariurile sportive fiind considerate jocuri de noroc, trebuie ca pariorul să aibă vârsta peste 18 ani, altfel fiind minor va comite o fraudă și nu va putea retrage niciodată banii câștigați.
Foarte mulți dintre jucători preferă să joace online, însă atunci când se înregistrează la o casă de pariuri virtuală trebuie să fie extrem de atenți ca aceasta să fie licențiată și de încredere pentru a-și putea ridica suma câștigată.
Pariurile sportive online oferă multe avantaje și oportunități, dar ascund și câteva capcane pe care pariorii neexperimentați nu reușesc să le evite.
Ideea este că se pot câștiga bani frumoși din pariuri sportive, dar pe lângă noroc este necesară folosirea unei strategii.
Concluzia generală este că pe termen lung majoritatea pariorilor pierd, iar casele de pariuri câștigă.
În sprijinul pariorului vin și diferitele site-uri de pronosticuri sportive, care, de regulă, sunt oferite gratis și care se bazează pe baza statisticilor din ultimele meciuri, însă pariorul trebuie să analizeze atent acest tip de pronosticuri și să nu se încreadă 100% în acestea.
Unul dintre cele mai credibile și competente site-uri de pronosticuri este 10pariuri.ro care analizează pentru tine meciurile și vine cu cele mai inspirate ponturi de la specialiștii în evenimente sportive. Aceștia folosesc mai mulți indicatori și formule prin care sunt capabili să-și urmărească cu precizie evoluția și să-și îmbunătățească stilul de joc.
În fiecare zi vei găsi articole cu pronosticuri sportive din fotbal, tenis, baschet propuse de tipsterii săi.
Pe 10pariuri.ro sunt disponibile 8 case de pariuri legale aflate în topul național care oferă o mulțime de bonusuri celor care doresc să-și creeze un cont online.
Fiecare parior trebuie să aleagă casa de pariuri care i se potrivește cel mai bine, în funcție de:
- bonusul oferit la înregistrare
- este recomandat ca agenția să aibă o aplicație pentru mobil
- ofertă bogată de pariuri
- transmiterea în direct a evenimentelor sportive
- prezența live-chat-ului pentru începători.
Recordul actual de încasări din România este de 300.000 de euro. Sumele colosale, cât se poate de reale și palpabile sunt visul oricărui jucător, dar din păcate sunt destul de rare. În acest caz, oscilarea între diferite mize, pe mai multe evenimente sportive au adus câștigul.
Dacă ești începător, vin cu o sugestie: Betano este cea mai apreciată casă de pariuri din România și oferă cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil, are o ofertă de pariuri extrem de bogată și pune la dispoziție serviciul de live chat.

2 comentarii: