Persoane interesate

vineri, 25 mai 2018

De ce să devii afiliat la programul de afiliere Țesături alese

Blogul meu numără doi anișori, dar m-am apucat serios de scris pe el, de niciun an...
Scriu de plăcere, nu pentru bani, dar văzând și auzind de programul de afiliere Țesături alese, am zis de ce să nu mă înscriu, mai ales că sună foarte tentant ce promit ei să facă.

Condiții de afiliere

1. Deținerea unui site sau a unui blog valid.
2. Parcurgerea step by step a unui program de afiliere directă al magazinului Țesături Alese, unde veți regăsi toate detaliile necesare unei afilieri corecte.

De ce să devii afiliat în program

În primul rând pentru că vei câștiga bani din afiliere.
Adică, toți cei înscriși vor primi un comision de afiliere de 10% din valoarea conversiilor generate prin intermediul linkurilor postate, plus că primii 10 înscriși vor putea câștiga lunar câte 100 lei.
Valoarea și numărul conversiilor vor fi hotărâte de traficul și puterea de convingere asupra vizitatorilor blogului. La fiecare 10 conversii lunare vei primi 1% în plus la comisionul înregistrat pentru luna următoare. Acesta poate scădea dacă numărul conversiilor se reduce, dar niciodată sub valoarea de 10%. Comisionul maxim este de 20% și se acordă la peste 100 conversii lunare.
Plata comisioanelor rezultate din afiliere se va face lunar, în intervalul 1-15 al fiecărei luni, prin virament bancar.
Un alt motiv serios este și durata de viață a cookieului, care este de 1000 de zile față de 30 de zile cum se practică în mod obișnuit pe alte site-uri. Asta înseamnă că aproape orice persoană care accesează linkul de afiliere spre țesăturialese.ro, îți va aduce un comision în momentul cumpărării produsului.
Îți vine greu să crezi că se câștigă bani din afiliere? Cu tesaturialese.ro nu ar trebui să fie prea greu, deoarece majoritatea vizitatorilor unui blog sau site vor avea nevoie la un moment dat de o lenjerie practică și confortabilă. Ori cum tesaturialese.ro are marfă bună și de calitate, nu-ți rămâne decât să le urezi cititorilor tăi, „cumpărături plăcute”!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu