Persoane interesate

vineri, 21 decembrie 2018

Neuro Power ține departe stresul și oboseala

Sărbătorile vin! Cu agitație, stres, nervi, oboseală....
Goana după cadouri, emoția de a avea sărbătoarea perfectă, dorința de a face față tuturor încercărilor din zilele premergătoare Crăciunului, toate au nevoie de un ajutor pe măsură.
Și de această dată Ayurmed și Brander ne este alături. Cu Neuro Power, un supliment alimentar 100% natural, care contribuie la menținerea structurii și funcțiilor cerebrale prin menținerea integrității neuronilor și a ritmului normal de transmitere a informațiilor.
Prin conținutul său ce conține un amestec de plante ayurvedice bogate în substanțe active, susține buna funcționare a sistemului nervos prin menținerea integrității neuronilor și a ritmului normal de transmitere a informațiilor. Cu ajutorul său sunt susținute memoria, percepția, concentrarea, sistematizarea și reținerea informațiilor, precum și coordonarea fizico-mentală.
Neuro Power, prin susținerea fluxului sanguin la nivel cerebral, asigură aportul de substanțe nutritive necesare unei funcționări normale a creierului, iar componentele antioxidante ajută organismul împotriva proceselor degenerative și a îmbătrânirii premature.
Ingredientele naturale ca floarea pasiunii, tamarin, ginko biloba, salvie, sunătoare, constituie o adevărată sursă de „hrană” naturală pentru creier, precum și un veritabil tratament pentru sistemul nervos.
Mod de utilizare: pentru a avea rezultate optime sunt recomandate cure prelungite de 1-6 luni.
Adulți: 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1/2 ora înainte de masă sau la o oră după masă.
Create de specialiști în domeniu și în urma multor ani de cercetări, suplimentele alimentare ayurvedice sunt avizate de Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului (SNPMAPS) - București.


Dar poate că niciuna din însușirile pozitive ale suplimentului ayurvedic Neuro Power, nu egalează capacitatea sa de a combate stresul și oboseala, care din păcate, din cauza ritmului trepidant al vieții, ne afectează ireversibil sănătatea.
Așa că, dragii mei, vă recomand cu toată căldura acest produs de neegalat care are grija de voi, pentru că sănătatea este mai bună decât toate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu