Persoane interesate

joi, 10 ianuarie 2019

Tehnologii inteligente și accesibile de la Allview

Dornic de a fi conectat cu tehnologia la cele mai înalte standarde? Atunci trăiește, visează, experimentează cu Allview.ro, pentru atingerea celor mai fanteziste dorințe: telefoane, tablete, notebook-uri, smart devices, televizoare, accesorii smart home - toate te vor fascina peste măsură!
Allview este un brand deținut de o companie românească, Visual Fan, care a dezvoltat pentru prima oară în România, un smartphone și o tabletă.
Începută în anul 2002 la Brașov, aventura Allview a continuat prin crearea unor produse și componente necesare dezvoltării unei locuințe inteligente și confortabile. Rând pe rând, telefoanele inteligente, smartTV-urile,  Allview Soul și conceptul Smart Home, toate au trasat și conturat drumul spre succes al echipei românești.
Produsele Allview se comercializează pe piețele din lumea întreagă și reprezintă garanția calității și a lucrului bine făcut. Pe termen lung, compania a declarat că își propune să dezvolte un robot asistent personal.
Compania a lansat în 2018 o gamă nouă de smartphone-uri cu elemente de inteligență artificială Soul X5, dotate cu camere de top, baterii puternice și consum minim de energie.

În continuare voi vorbi despre Allview Soul X5 Style, preferatul meu. Colegul meu de birou și-a achiziționat recent unul și mi-a plăcut extrem de mult.



Este un smartphone care surprinde plăcut pe oricine îl folosește, datorită prețului relativ mic (999 lei) în comparație cu ceea ce știe să facă.
Ce îl recomandă?
Designul atrăgător cu o construcție solidă, aspectul interesant și plăcut, grosimea foarte subțire, luminozitatea puternică, culorile saturate. Arată foarte bine, are AVI asistent vocal în limba română și face ID. Vine în două culori, albastru și gold.
De asemenea, are cameră duală de 13 MP + 2 MP în spate, un spațiu de 32 Gb, o baterie de 4000 mAh, 3 Gb RAM, procesor Helio P22.
Toate acestea într-un telefon compact, atrăgător și cu un preț rezonabil.

Dacă îți dorești unul dintre produsele inteligente de la Allview, fie că e vorba de un smartTV, un telefon sau un accesoriu Smart Home, și nu te poți decide, vei găsi pe Blogatu.ro o mulțime de sugestii inteligente. Bineînțeles că și canalul său de You Tube îți stă la dispoziție cu review-uri și unboxing-uri complete și interesante, de care te sfătuiesc să ții seama, pentru că vin din partea unuia care se pricepe 100% la chestiile astea.
De exemplu, pe mine review-ul său la unboxing-ul Allview Soul X5 Style, chiar m-a convins să îmi cumpăr unul, luna viitoare, după salariu.
Ei, ce ziceți? V-am convins? Faceți o tură pe Blogatu.ro și apoi vă aștept aici să vorbim despre produse.



2 comentarii:

  1. interesant articol, nu stiam aceste lucruri despre brandul Allview!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, si asta nu-i nimic!Intra pe site si vei fi placut surprins!

      Ștergere