Persoane interesate

luni, 15 ianuarie 2018

I can. I will.


Al naibii moment mi-am găsit și eu să scriu acest articol! Taman azi de Blue Monday, oficial cea mai tristă zi din an!! Uite, că nu știam de ce am fost așa de depresivă astăzi, de ce m-am simțit ca naiba, grasă, urâtă, irascibilă, plângăcioasă...
Dacă e să răscolesc rădăcinile stării mele de astăzi, motivul se datorează 90 % unei alte întâmplări...
Acum aproximativ o lună de zile am început o cură de slăbire, după o vizită la nutriționist și vreo 500 de lei investiți în siropuri și pastile... Un moment destul de prost ales pentru cura asta, înaintea sărbătorilor, când se gătește mult și bine, având o misie grea și dificilă să mă abțin din a gusta toate bunătățile!
E inutil să vă spun că încercarea mea de a slăbi a eșuat lamentabil ca o balenă pe uscat...
Și conform unei zicale străbune  - „la barza chioară îi face Dumnezeu cuib” - uite, că a trebuit să vină cei de la Limitless cu un program de remodelare corporală numit Reset by Limitless, care să mă determine să-mi doresc să slăbesc și să încep o etapă nouă în viața mea. Altfel spus, să mă resetez!
Limitless este o lume în care odată intrat nu ești singur, ci înconjurat de prieteni, de mentori, de sfătuitori, care te vor învăța pas cu pas ABC-ul nutriției sănătoase, al exercițiilor fizice inteligente, al motivației câștigate!

Beneficii:


✱ Timp economisit, fără vizite la nutriționist sau la sală, întrucât totul se întâmplă online;
✱ Locație la îndemână: acasă, la job, în vizită la bunica, în străinătate, etc.;
✱ Acces la un plan de alimentație personalizat oferit de un specialist, astfel încât nu va fi necesar să te întrebi „eu ce mănânc azi?”;
✱ Susținerea în permanență de către comunitatea în care ai intrat;
✱ Sănătate câștigată: analize îmbunătățite, digestie optimă, somn de calitate;
✱ Energie în toate sarcinile zilnice și stimă de sine îmbunătățită. 

De ce? Pentru că ....


M-am săturat să-mi urăsc corpul pentru surplusul de kilograme acumulat în ultimii 15 ani! M-am săturat să dau vina pe maternitate, stress, jobul solicitant, timpul limitat, gândirea negativistă și altele! M-am săturat să mă autoironizez de teamă să nu o facă ceilalți! 
Știți care e lucrul pe care îl urăsc cel mai mult zi de zi? Să mă uit într-o oglindă! 
Vinovată sunt doar eu!
Eu, care nu mă iubesc suficient încât să găsesc o soluție pentru a fi sănătoasă, pentru a arăta bine, pentru a nu-mi mai fi rușine cu corpul meu!
Iată că declicul s-a produs citind despre misiunea Limitless de a ajuta oamenii să se iubească pe sine înșiși, de a avea o relație bună, sănătoasă și de durată cu propriul corp.

Deci ...

Da, îmi doresc să mă simt bine în pielea mea, să mă simt bine eu cu mine. 
Da, îmi doresc ca atunci când mă privesc în oglindă să fiu mulțumită de ce văd. Să văd o femeie plăcută, mândră și stăpână pe sine, hotărâtă, cu un corp armonios. O femeie sănătoasă.
Da. Pot. Și vreau!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu