Persoane interesate

duminică, 25 februarie 2018

Idei de cadouri sub 100 lei în luna femeilor (ghid pentru bărbați)

Luna martie nu este doar prilej de bucurie pentru că sosește multdorita primăvară, dar încă din secolul trecut este numită și luna femeilor.
„Da, așa e... Martie e luna cadourilor pentru femei și ...a portofelelor goale”, ar completa un mucalit pe care îl cunosc foarte bine...
„Nu și dacă știi de unde să cumperi!!!”, îl apostrofez eu, imaginar...
„Nu trebuie să cheltuiești o avere pe un cadou care să placă femeii din viața ta! Investește inteligent cu bani puțini pentru un efect maxim!”, aș completa eu.

Se știe că bărbații stau prost la capitolul răbdare și inspirație, așa că un magazin online este de preferat unui magazin fizic. I-ar scuti de mult efort și de alergătură, plus că aflați în fața raftului cu pricina, sigur nu s-ar pricepe ce să aleagă.
Magazinul online Dwyn Shop a fost creat parcă înadins pentru a ușura viața bărbaților neinspirați, obosiți și plictisiți de alergătura după cadouri. Aici au la îndemână 13 categorii de produse disponibile dintre cele mai diverse, însă de departe cea mai atrăgătoare categorie este cea cu produse pentru îngrijire personală.

Aș vrea ca prin rândurile de mai jos să întind o mână de ajutor bărbaților care habar nu au ce cadou să le ofere soțiilor, iubitelor, partenerelor lor.
Mie, ca femeie, mi-ar face cu ochiul câteva produse pe care le voi enumera mai jos, produse pe care le consider absolut necesare în dotarea „trusei personale” a fiecărei femei.
Și atenție, voi enumera produse accesibile ca preț, dar de calitate bună, întrucât cheltuiala se face din bugetul familiei, nu?

Top 6 produse de îngrijire personală cu prețuri sub 100 lei

* 1. Uscător de păr Crown HDC-2033 cu două trepte de viteză și cu difuzor, un produs util pentru orice femeie.
Doar toate ne uscăm părul, nu? Dar când ai la dispoziție un uscător cu difuzor, ești o răsfățată!
* 2. Curl HairdryerScarlett SC-HAS 73I08 - bucle lejere, rapid și fără stres. 
Femeile întotdeauna vor investi în produse sau dispozitive de îngrijire a podoabei capilare, așa că de ce să nu-i oferi ceva care o va mulțumi?
* 3. Placă de îndreptat părul Babyliss ST326 Diamond Ceramic 28x110 mm, Wet & Dry - părul va fi întins perfect deja după o singură tragere cu această placă ceramică foarte rezistentă ce permite reglarea individuală pentru tipurile de păr.
* 4. Set pilă electronică Scholl Velvet Smooth - un cadou de care doamnele vor fi foarte încântate deoarece vor avea ocazia să fie posesoarele unor călcâie fine și delicate în intimitatea căminului fără să se mai deplaseze la un salon de înfrumusețare.
* 5. Epilator Rowenta EP1030F5 Ultra Eco cu două viteze - epilare în doi timpi și trei mișcări cu acest epilator modern, ce va avea ca rezultat o piele netedă și mătăsoasă.
O femeie întotdeauna va aprecia un astfel de cadou ce denotă grija și atenția ta specială pentru persoana sa. 


* 6. Periuță electrică Oral-B Vitality 2D action 3D white - un cadou minunat cu funcție de îndepărtare a petelor dentare. 
Se știe că femeile acordă o importanță deosebită igienei dentare, așa că de ce să nu îi vii în întâmpinare cu un cadou drăguț și mai ales, util?


Domnilor bărbați, acum că ați aflat unde se găsește cheia de la ușa armoniei căminului dumneavoastră, accesați Dwyn Shop și grăbiți-vă pentru că primăvara bate la ușă!
                                                                                                                                                                  
                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu