Persoane interesate

joi, 17 mai 2018

Fii smart cu AlfaMobility.ro!

Înaintea sa se așternea imensitatea verde a câmpiei presărată cu mici pete de culoare, ca într-un peisaj al unui pictor impresionist. Ca fotograf peisagist, credea că le-a văzut pe toate.
Dar tabloul acesta îi tăie răsuflarea. Se apostrofă în gând că își lăsase aparatul în cameră, lucru nedemn pentru un fotograf profesionist, dar totodată se felicită că măcar avusese inspirația și își luase câteva accesorii inovative smartphone achiziționate recent de pe un site specializat în astfel de produse.
Își potrivi trepiedul, își fixă telefonul orientat către depărtări și surprinse câteva fotografii splendide... „Adevărul e că  aceste lentile și obiective calitative pentru smartphone de la AlfaMobility.ro reușesc să capteze lumea, viața, trăirile cu un simplu telefon mobil”, își spuse în gând... Și se mai felicita încă o dată pentru idee...




Definită în scrierile de specialitate ca și „capacitatea de a fi mobil, de a se mișca, de a-și schimba locul sau poziția, mobilitatea reprezintă mult mai mult decât atât...
Pornind de la conceptul de „mobilitate a oamenilor”, cei de la AlfaMobility.ro au pus bazele unui bazar interactiv în care MOBILITATEA este elementul principal (accesorii telefoane, accesorii mașini, accesorii pentru alergat, pentru înot, etc.).
Aici se găsesc diferite accesorii inovative de calitate top de la mărci de renume: Polaroid, Peruzzo, Thule, Hakr, etc.
Mi-a atras atenția în mod deosebit mini selfie stick-ul cu care am certitudinea că voi surprinde imagini perfecte din toate călătoriile mele, pregătindu-mi astfel, minuțios, bagajul meu de amintiri.
Având o dimensiune de 11,5 cm acest Selfie stick Premium de la Remax încape cu ușurință în geantă și se extinde până la 65,5 cm, lucru care mă mulțumește pe deplin, deoarece nu mai este nevoie să cer ajutorul unui străin pentru fotografii, pentru că le voi face singură, grație acestui accesoriu smart.


Recomand produsele dela AlfaMobility.ro deoarece sunt produse smart și de calitate ireproșabilă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu