Persoane interesate

duminică, 20 mai 2018

Invitație la distracție

Muzica unește inimi, le cheamă, le adună laolaltă, le contopește și apoi le aruncă în văzduh să plutească așa, într-o stare de imponderabilitate veșnică.
Muzica este emoție, este zbor, este visare...
Fie că este rock, blues, pop, disco, populară sau clasică, MUZICA purifică sufletul de praful vieții cotidiene...
✱        ✱

Aceeași idee au avut-o și organizatorii primei ediții a evenimentului Old Blacks Rock & More Festival, care va avea loc pe 25 mai, la Arenele Romane din București unde se vor reuni trupe cu stiluri muzicale diferite într-un regal muzical de peste 7 ore.
Vor evolua nume consacrate precum Iris, Vița de Vie, Trooper, Subcarpați, dar festivalul se vrea și o rampă de lansare pentru trupe noi și talentate.
Concertul va începe la ora 18:00, dar accesul publicului este permis de la ora 16:00. Evenimentul este organizat de Sprint Media Group și este prezentat de Cristi Hrubaru.
Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro precum și în rețeaua iabilet.ro: Magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1lângă casa de bilet Metrorex, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe și altele.
De asemenea, în varianta online puteți plăti cu cardul prin PayPal sau pe factura Vodafone sau Orange.
Dacă doriți să vă începeți minivacanța de Rusalii pe un ton optimist și plin de voie bună, hai, la Old Blacks Rock & More Festival! Distracția și voia bună sunt garantate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu