Persoane interesate

duminică, 16 septembrie 2018

Graviola - starul de la Ayurmed

Înscrierea la campania de testare inițiată de Brander și Ayurmed mi-a adus în dar un supliment alimentar, Graviola Star pentru celule sănătoase. Este un ssupliment alimentar ayurvedic, 100% natural, din plante medicinale indiene. Acesta conține o asociere de plante foarte bogate în substanțe nutritive care susțin sănătatea și vitalitatea organismului, asigurând echilibrul natural al acestuia.
Recipientul conține 100 de tablete care contribuie la:
- Susținerea integrității celulelor si la eliminarea din organism a celulelor anormale;
- Protejarea celulelor față de stresul oxidativ, reducând procesele degenerative și îmbătrânirea celulară prematură;
- Susținerea procesului de detoxifiere a ficatului;
- Echilibrarea tranzitului intestinal, asigurând eliminarea toxinelor din organism;
- Redă echilibrul și funcționarea normală a sistemului imunitar.


Modul de utilizare și doza recomandată: 
Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu ½ ora înainte de masă.
Recomandat a fi folosit minimum 3-6 luni. Se poate repeta la nevoie.
Graviola Star are în compoziție 200 mg de extract de frunze de Annona muricata (Graviola), 200 mg de pulbere de fructe din aceeași plantă, 50 mg de pulbere de rizom de Curcuma longa (turmeric) și 50 mg de gumă acacia;

Annona muricata (Graviola) - acetogeninele, principalii compusi activi ai fructului de graviola, alaturi de proteine, carbohidrati, fibre alimentare, minerale, vitamine si ulei volatil sustin si echilibreaza sistemul imunitar al organismului, protejandu-l impotriva infectiilor, reducand actiunea nociva a radicalilor liberi care favorizeaza imbolnavirea si/sau imbatranirea celulara prematura. Antioxidant eficient, graviola sustine productia de colagen cu rol in sanatatea sistemului osteo-articular, stimuleaza productia endogena de anticorpi, contribuie la mentinerea sanatatii vaselor de sange, ajuta la absorbtia calciului si a fierului, reducand riscul instalarii anemiei, echilibreaza hormonal si ofera protectie impotriva stresului. Are actiune antibacteriana pe Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Streptococcus pyogenes, Bacillus subtilis, Salmonella typhimurium si Klebsiella pneumonia. În studiile efectuate in laborator, s-a demonstrat potentialul anticancerigen al extractelor de graviola datorita principiilor active ce pot distruge anumite tipuri de celule canceroase (in special din afectiunile oncologice hepatice si mamare), ce sunt rezistente la anumite tratamente oncologice. De asemenea, extractul de graviola a inhibat supravietuirea si meta¬bolismul celu¬lelor pancreatice anormale, iar asta indica un potential succes in ceea ce priveste neoplasmul de pancreas. Modul in care functioneaza aceste substante numite acetogenine este unic: ele distrug selectiv celulele anormale, fara sa le afecteze pe cele sanatoase.
Curcuma longa (Turmeric) - pulberea de rizom are actiune antioxidanta foarte puternica asemanatoare cu alti polifenoli, reduce peroxidarea lipidica. Mentine fluiditatea sangelui si normalizeaza fluxul sanguin (reduce agregarea plachetara, normalizeaza nivelul fibrinogenului). Curcumina are actiune antiinflamatoare nesteroidiana. Controleaza nivelul colesterolului sanguin prin reducerea absorbtiei si cresterea conversiei acestuia in acizi biliari la nivelul ficatului. Contribuie la detoxifierea organismului (amplifica activitatea enzimelor detoxifiante).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu