Persoane interesate

vineri, 28 septembrie 2018

AVmall, produse și servicii cu adevărat profesionale


Ați încercat vreodată să vă imaginați cum ar arăta lumea fără sunet și fără culoare? Pentru că eu nu pot să separ aceste două înțelesuri - sunet și culoare - unul de altul... Ele merg mână în mână, sau umăr la umăr, cum se zice.... deoarece eu văd sunetele colorat și aud culorile...
Alături de imagine, sunetul este cel mai important purtător de informații, nu doar pentru oameni, ci și pentru toate ființele ce populează pământul. Folosim sunetul în comunicare, în medicină, în fizică, în tehnologii de ultimă oră, dar și pentru tratarea sufletului...
Muzica este tratamentul pentru suflet. La multe aș putea renunța, dar la muzică nu. Viața fără muzică ar fi anostă, incompletă, (ab)surdă...
„Vinovată” de sentimente și emoții, muzica sună însă diferit în funcție de sistemul audio utilizat.
AV Sound Company a apărut pe piața din România animată de dorința de a împărtăși tuturor, cunoscători sau profani, pasiunea pentru sunetul de calitate.
Tocmai din dorința de a beneficia de sfaturi pertinente în achiziția unor echipamente de sunet, vă voi vorbi în continuare despre magazinul online AVmall.
Format dintr-o echipă dinamică de specialiști și experți, acesta oferă iubitorilor de tehnologie cele mai performante echipamente și componente audio-video de pe piața românească la prețuri accesibile.

Gamă variată de produse

Site-ul magazinului este structurat pe secțiuni unde găsim Echipamente audio-video HiFi și Home Cinema, Cabluri audio-video & Conectica, Mobilier AV și Tratamente acustice, iar ca și produse întâlnim o gamă diversificată de boxe, receivere AV, amplificatoare (integrate, hibrid sau pe lămpi), amplificatoare de putere stereo și multicanal, sisteme Home-Cinema și pentru network streaming, convertoare, pick-up-uri cu accesorii, cabluri, surse de alimentare, căști, etc. Aici se comercializează produsele celor mai importante mărci Hi-Fi și High-End din lume.

   Boxe Active Blue Aura X10

Aceleași produse le găsim și în showroom-ul situat în București, sector 1, strada Intrarea Ștefan Furtună, nr. 8, un loc primitor, cu spațiu de prezentare cu adevărat profesionist în domeniul audio-video din România, unde echipamentele se pot testa înainte de achiziție pe baza unei programări prealabile.

De ce să alegi AV mall - 5 atuuri deloc de neglijat

- ofertă variată de produse și servicii de top la cel mai bun raport calitate-preț
- consultanță de specialitate la cele mai înalte standarde
- abordare profesionistă și grijă pentru client
- un portofoliu impresionant de mărci de prestigiu
- opțiunea plății cu cardul în 1-6 rate fără dobândă pentru posesorii anumitor carduri bancare

           Sistem Stereo Dynavox Dream Sound Set 1

Dacă ești interesat de achiziția unui produs sau echipament audio-video de cea mai bună calitate și la un preț accesibil, nu ocoli AVmall, care promite să facă din căutarea ta o experiență desăvârșită!

Un comentariu: