Persoane interesate

marți, 20 noiembrie 2018

Cu Laxasalm uiți de problemele tranzitului intestinal

Din cauza stresului, a ritmului trepidant în care ne trăim viața, și nu în ultimul rând din cauza alimentației haotice, problemele de tranzit intestinal afectează din ce în ce mai multe persoane. Probleme precum constipația, disconfortul abdominal, balonarea fac parte din manifestările afecțiunilor gastrointestinale cărora le cade victimă omul modern.
Medicina tradițională indiană, Ayurveda, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul colaborării cu Brander, vine și de această dată cu soluția naturală, atât pentru vindecarea, cât și pentru menținerea și protejarea sistemului digestiv, prin lansarea suplimentului alimentar, Laxasalm.
Laxasalm ajută la diminuarea disconfortului abdominal asociat constipației, la eliminarea gazelor și toxinelor din colon, susținând astfel procesul natural de detoxifiere. Contribuie la menținerea echilibrului florei bacteriene intestinale, care are un rol esențial în procesul de digestie și în asigurarea imunității organismului, precum și un veritabil remediu constipație.


4 beneficii ale tratamentului cu Laxasalm:
1. Elimină constipația și disconfortul abdominal asociat acesteia;
2. Restabilește frecvența și consistența scaunelor;
3. Normalizează tranzitul și peristaltismul intestinal;
4. Menține flora intestinală în parametrii normali.

În vederea testării am primit de la Ayurmed și Brander, un flacon cu 100 tablete. Ingredientele acestui supliment alimentar sunt plante ayurvedice indiene, recunoscute pentru eficacitatea și utilitatea lor în tratarea diferitelor afecțiuni. În compoziția sa întâlnim terminalia chebula (haritaki), cassia angustifolia (senna), pimpinella anisum (anasonul).

Mod de utilizare și doză recomandată:
Copii de peste 14 ani: câte 1-2 tablete/zi.
Adulți: câte 2-3 tablete pe zi.
E de prisos să precizez că Laxasalm este un produs 100% natural, care nu are efecte secundare și nu produce dependență.

Mă interesează dacă și voi ați consumat produse ayurvedice și ce beneficii ați avut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu