Persoane interesate

marți, 24 octombrie 2017

Time is money!



Studiu de caz
Subiectul nostru: bărbat de vârstă mijlocie, căsătorit, doi copii mici, angajat într-o firmă obișnuită. Locuiește la oraș, apartament corespunzător, autoturism fără fițe. Profilul este asemănător sutelor de mii de bărbați din țară.
Remunerația familiei este mică, după buget - cheltuielile mari, după cerințe. Realitatea gri a societății noastre actuale. 
Întrucât banii nu se ajung de la salariu la salariu, subiectul nostru e tot mai nervos, irascibil, îngândurat, necomunicativ, lucru care este observat și de cei dragi, care și ei la rândul lor încearcă aceeași stare de tristețe inexplicabilă.
Cheltuielile lunare ale familiei includ:
- achitarea ratei lunare la banca pentru locuințe (1/4 din salariu),
- plățile facturilor, 
- banii pentru coșul zilnic (mâncare), 
- banii de carburant,
- micile plăceri nevinovate ale celor mici, etc.

Reguli generale valabile pentru cei care se confruntă cu o lipsă acută a finanțelor

Varianta 1 - reducerea cheltuielilor
Deoarece este știut că cei mai mulți bani se duc pe coșul zilnic, ar fi bine să ne inspirăm din înțelepciunea populară - iarna să-ți faci car și vara, sanie - sau din clasica fabulă a greierului și furnicii. Deci, toamna, câteva drumuri la țară (dacă o ai!) te pot salva pe timpul iernii de multe drumuri la supermarket dacă vei investi în murături, conserve, legume puse la congelator, plus că familia va câștiga un plus de sănătate!
O investiție în câteva becuri economice va aduce scăderea prețului facturii de curent.
Având în vedere că se apropie vremea rece și ploioasă, ar fi bine să lași mașina să se odihnească până în primăvară și să alegi transportul în comun (metrou, tramvai, autobuz), economisind astfel banii de carburant.
Îmbrăcămintea adecvată vremii de afară te va feri pe tine și cei apropiați de vizite la medic și implicit de costuri pentru medicamente. 
Varianta 2 - suplimentarea veniturilor
Te pricepi să tricotezi, din mâna ta ies adevărate opere de artă croșetând, ai un talent înnăscut pentru croitorie? Ce mai aștepți? Transformă-ți hobby-ul în sursă de venit suplimentar!
Ai talent la scris? Fă-ți un blog literar și câștigă bani din inspirația ta!
Haine aproape noi pe care nu le mai îmbraci, articole din gospodărie pe care nu le mai folosești? Pune-le pe un site de anunțuri și cineva sigur va avea nevoie de ele! Câștigi spațiu prin casă și totodată și bănuți!
Te pricepi la dulciuri? Nu la mâncat, ci la produs! Poate scoți un ban din pasiunea ta!
Varianta 3 - un împrumut cu cap
Creditele pe termen scurt și cu dobândă zero sunt întotdeauna o variantă care trebuie luată în calcul în cazul unor cheltuieli neprevăzute cum ar fi: o problemă medicală, o vacanță neplanificată, apropierea sărbătorilor - cadouri, masă festivă, rude în vizită, meditațiile celui mic, etc.

Împrumut urgent online fără dobândă la îndemâna oricui

La o accesare rapidă a internetului, căutând un credit online urgent, vom descoperi Telecredit.ro, care asigură un împrumut urgent, oferind credit dobândă 0, ce poate fi accesat de pe laptop, tabletă, telefon mobil.

Site-ul asigură transparență 100%, informațiile fiind prezentate într-o manieră transparentă, clientul cunoscând de la început toate detaliile împrumutului. Solicitarea de credit urgent se rezolvă simplu și rapid prin alegerea sumei dorite și a perioadei de rambursare. Completarea online a cererii de împrumut durează în jur de 5 minute, fiind nevoie de un număr minim de documente. Solicitarea va fi procesată rapid, iar transferul banilor se va face în aceeași zi, după ce împrumutul a fost aprobat de sediul central și confirmat de către client.
Exemplu: azi, 24.10.2017, eu solicit un împrumut de 500 lei (necesar pentru un cadou de Sfântul Dumitru) pe o perioadă de 20 de zile. Până în data de 14.11.2017, voi avea de returnat tot 500 lei, cu dobândă pe zi de 0 lei (0%) și DAE 0.00%.
Practic acesta este un credit fără costuri, fără garanții, fiind unul dintre cele mai bune credite. 
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017 - ediția de toamnă.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu