Persoane interesate

marți, 28 noiembrie 2017

Spectacolul continuă...


Iată, a început și cea de-a doua etapă din cadrul campaniei Affiliate Ranking, știți, aceea în care vorbeam de colaborarea dintre magazinele online și bloggeri. Deși, la prima vedere totul mi s-a părut extrem de simplu, realitatea e cu totul alta. Colaborarea nu s-a dovedit atât de fructuoasă pe cât mi-am dorit-o, asta din cauza timpului insuficient de implicare în campanie.
Am încercat colaborări de Black Friday cu anumite magazine online ca Answear, Vegis, Modlet, Miss Grey, Piatra online, dar rezultatul nu a fost unul îmbucurător pentru mine. Din păcate vizitatorii blogului meu nu au prea fost tentați să clickeze pe bannerele afișate pe blog și astfel, de pe locul 866 pe care mă situasem la debutul campaniei, am ajuns undeva pe locul 1439. Am scris și câteva articole în care am inserat linkuri ale magazinelor partenere, dar în afară de câteva zeci de clickuri și accesări de pagini, nu am reușit să obțin nimic.
E drept că și navigarea mea pe platforma 2Performant a fost una greoaie, neștiind la început ce trebuie să fac. Am fost tentată să cer sfatul unor bloggeri mai experimentați, dar am renunțat din teama de a nu părea ridicolă. Am încercat să mă descurc de una singură, dar nu am prea reușit. Și la ora actuală, 2Performant are o mulțime de secrete pentru mine.
Dar, știți ceva? Eu nu disper, ci merg mai departe!  
Pe viitor, voi încerca să acord mai mult timp acestei chestiuni și cu ajutorul vostru, al cititorilor mei, poate, poate, vom reuși ceva. Așa cum spuneam și în primul articol dedicat Affiliate Ranking...the show must go on!

2 comentarii: