Persoane interesate

duminică, 11 februarie 2018

Puffinaut, prietenul astronaut!


Mă prezint cu hotărâre
Sunt un mic astronaut
Super erou în devenire
Mă numesc Puffinaut.

Sunt un păsăroi simpatic
Colorat și jucăuș
Pot fi vulturul carpatic 
Sau pot fi un pescăruș.

Bebelușii îi ador
Îi reprezint cu mândrie
Sunt al lor ambasador
Am cască, nu pălărie.

Voi pleca în expediție
Caut lumi necunoscute
Dar am o condiție -
Dorințe satisfăcute.

Am pentru copiii voștri
Doar produse sănătoase
Detergenți, hăinuțe, pamperși
La prețuri avantajoase.

Îmi place să cred, și în mare parte se și confirmă, că apariția unui bebeluș într-o familie este o binecuvântare divină. Bucuria de a fi martor la perpetuarea vieții pe pământ este una nemărginită... Dar această bucurie vine la pachet cu grija și responsabilitatea pentru ca vlăstarul plăpând și fragil să crească viguros, puternic și să se transforme în stejarul falnic și hotărât de mai târziu. Ca mamă, această grijă începe din prima secundă de viață a bebelușului și durează toată viața. 
Fie că e vorba de haine, de jucării, de scutece sau de produse specifice de igienă, copilul merită tot ce e mai sigur. Și mai sănătos. 
Și pentru că mamele în această perioadă a vieții sunt mai tot timpul ocupate cu cel mic și nu au timp să colinde magazinele, iată că un prieten astronaut ce comercializează produse ecologice bebeluși, s-a gândit să le facă viața (și alegerile!) mai ușoare! 
Puffinaut!
Din dragoste pentru propriul nepoțel, a apărut acest magazin online cu produse pentru copii, fabricate din materiale organice și care nu conțin substanțe nocive pentru pielea sensibilă a bebelușilor. 
Puffinaut oferă o alternativă nouă, eco-friendly, la produsele folosite în viața de zi cu zi. 
De exemplu, produsele care atrag atenția pentru că sunt utilizate de mai multe ori pe zi în viața nou-născutului și sugarului, sunt scutece ecologice bebeluși, de unică folosință. 
Aceste scutece sunt concepute special pentru pielea delicată a bebelușului, fără urmă de clor, parfum sau loțiune. Au un interior ultra absorbant, care nu permite pierderile de lichid, fiind realizate în proporție de 97% din plante. Sunt fabricate în SUA.
Alt produs care mi-a captat interesul este și detergent ecologic bebeluși, pe bază de plante, care conține  o formulă premium special concepută pentru petele dificile create de micuț, fie ele de lapte sau mâncare. Acest detergent nu are în compoziție parfumuri sau înălbitori. 
Șervețele umede bebeluși sunt cea de-a treia categorie de produse preferate. Sunt bio, testate dermatologic, nu provoacă alergii și pot fi folosite în intimitatea casei, cât și în călătorii. Acestea sunt groase și rezistente, 100% sigure pentru fața, mânuțele și fundulețul copilului. 
Copiii sunt comorile noastre neprețuite.
Și atunci când apar în viața noastră facem un legământ că le vom dedica cel mai bun lucru: timpul nostru.
Petreceți timp de calitate cu copii voștri, învățați-i de mici bunătatea, iubirea, iertarea.
Și niciodată să nu uităm că noi suntem modelele copiilor noștri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu