Persoane interesate

vineri, 18 mai 2018

Joiță Lucian, fotograful tău de nuntă - alegerea inspirată

A fost odată ca niciodată...
Așa încep toate poveștile frumoase și cu happy-end...
Varianta vintage e cu o prințesă frumoasă și diafană ce visează la un prinț călare pe un cal alb, care să o ducă departe  într-un palat de cleștar, plin de comori...
Varianta modernă este asemănătoare, numai că prințul trebuie să fie ceva mai viril și arătos ca în epoca vintage, iar posesiunile materiale ceva mai consistente. Calul alb s-a transformat într-o mașină luxoasă cu toate dotările incluse, sipetul cu comori s-a materializat în conturi grase în banca, .... doar palatul poate să rămână la fel ca în poveste.


Toate visurile sunt permise oricui îi place să și le făurească... Numai că unii chiar și le transpun într-o nuntă de basm, unde eroii se transformă în prinț și prințesă, purtând haine scumpe, plimbați în limuzine de lux în locul caleștilor din poveste. Ce ar mai fi? Prieteni, oameni care își fixează atenția până la sufocare, muzică pe care se plutește în pași de dans, mâncare, șampanie, tortul mirilor...
Și...fotograful.


Acest ins a devenit parte din poveste... Martor la clipe fascinante, pline de gingășie și iubire, făuritor de amintiri neprețuite, unui fotograf nuntă nu trebuie să-i scape nimic din obiectiv în această zi importantă, nici măcar o emoție.
Menirea sa este de a spune povestea nunții peste ani și ani, în imagini încărcate de simț estetic și pasional, pline de naturalețe și autenticitate.
În ziua nunții se prețuiesc amintirile, care sunt singura victorie în lupta cu timpul. În această luptă nu este loc de compromisuri. Așa că un fotograf video nuntă are misiunea de a transmite prin materialul rezultat unicitatea, emoția și bucuria acestui eveniment.
De fapt, un bun fotograf nuntă încearcă să spună o poveste prin intermediul fotografiilor, la fel cum un narator ar povesti în cuvinte acțiunea. El încearcă să zăvorască în neuitare momente unice din viață, să surprindă în imagini atmosfera și trăirile acestei zile.
Un fotograf nuntă imortalizează într-o fotografie zâmbete, lacrimi de bucurie, priviri fugare, clipe de fericire...
Un fotograf video nuntă profesionist știe să redea o poveste în cadre surprinse în cea mai bună lumină și din cel mai potrivit unghi.
Toate acestea decurg natural, fără ca acesta să fie un factor de stres, ci doar un tovarăș, un complice discret, dar activ, căruia nu îi scapă niciun amănunt.
Un astfel de profesionist este Lucian Joiță, cel mai bun fotograf nuntă București, care pune pasiune în ceea ce face, oferind servicii profesionale la cele mai înalte standarde, prin fotografiile sale magice de nuntă oprind timpul în loc pentru eternitate.
Activând atât în țară cât și în străinătate, Lucian Joiță - fotograf nuntă București seamănă fericire în jurul său și o imortalizează în fotografii uimitoare sau în materiale video de excepție. Acest fotograf video nunta va transforma cu pricepere și talent evenimentul dumneavoastră într-un film de dragoste, plin de farmec și culoare.


Pentru o reușită absolută a nunții, cel mai bun fotograf nuntă București vine cu pachete speciale ca SPECIAL VIDEO NUNTĂ sau DIAMANT FOTO NUNTĂ.
Experiența, dăruirea, profesionalismul lucrului bine făcut, îl recomandă în totalitate. Alegerea este doar a dumneavoastră!

Un comentariu: