Persoane interesate

duminică, 28 octombrie 2018

Consumă cocktailul regesc de la Apidava și câștigă imunitate!

Un organism sănătos dovedește că are parte de o imunitate puternică. Primăvara și toamna, atunci când au loc schimbări de temperatură, imunitatea organismului are de suferit. De aceea, este foarte important ca în aceste anotimpuri, să ajutăm organismul să lupte împotriva infecțiilor provocate de virusuri sau bacterii. Din fericire, tot mai mulți oameni adoptă metodele de imunizare naturală, preferând substanțe naturale în detrimentul substanțelor chimice. La loc de cinste, printre acestea, stau și produsele apicole: mierea, polenul, lăptișorul de matcă, propolisul.
Întrucât de curând, am primit de la Brander, spre testare, noul produs Apidava, Royale Cocktail miere cu polen și lăptișor de matcă, precum și esența de propolis, am zis să vă împărtășesc și vouă din experiența mea la interacțiunea cu acestea.
Nu știu dacă v-am spus că în urmă cu aproximativ 4 ani și jumătate, am suferit o intervenție chirurgicală la nivelul gâtului, o amigdalectomie, adică o extirpare a amigdalelor. A fost o experiență traumatizantă, în urma căreia m-am ales cu un organism extrem de slăbit, care se îmbolnăvește destul de des, mai ales la schimbările de temperatură. Așa că m-au bucurat extrem de mult produsele primite pentru testare, sperând să-mi îmbunătățesc cât de cât imunitatea organismului.
Royale Cocktail a venit ambalat într-un borcănel de sticlă de 350 g, și așa cum îl definește și numele este un veritabil cocktail din produse specifice stupului.
„Produsul se recomanda sportivilor, copiilor, femeilor insarcinate, varstnicilor, si tuturor celor cu carente ale sistemului imunitar. Este un produs bogat in vitamine: B1,B2,B6,B12,A,C,D, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe,Cu), bioenzime si proteine naturale.
Polenul de albine este unul dintre cei mai sanatosi nutrienti naturali, fiind considerat o sursa de proteina vegetala.
Laptisorul de matca este unul dintre cele mai pretioase produse ale stupului, fiind considerat ca avand un puternic efect revitalizant pentru organism.
Produsul Royale Cocktail este un supliment nutritional, revigorant, care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor. Se recomanda ca adjuvant in suprasolicitare fizica si intelectuala, deficiente imunitare, intarzieri de crestere la copii, stari de slabiciune, reumatism, afectiuni hepatice, tonic general.
Ingrediente: miere poliflora – origine 100% ROMANIA, polen 14%, laptisor de matca 2%.”


Celălalt produs, esența de propolis, a venit ambalat într-o sticluță închisă la culoare, conținând 20 ml de esență pură de propolis, produs 100% românesc din cetatea albinelor, Apidava. Este recunoscut ca un stimulent puternic al sistemului imunitar. Cel mai important lucru, nu conține alcool, ci numai apă și extract de propolis 30%.

„Este un produs inovativ care nu conţine alcool şi înglobează esenţa propolisului care conţine toate principiile active din tinctură dar care poate fi consumat de către toate categoriile de persoane inclusiv copii.
Este un produs dedicat în special copiilor şi persoanelor bolnave.
Între acţiunile terapeutice se pot enumera:
– antimicrobiană
– antibiotică
– antifungică
– antiinflamatorie
– analgezică
– antioxidantă
– anti-tumorală
Avantaje
– nu conţine alcool
– poate fi consumat de copii, persoane cu probleme hepatice, şoferi, etc.
– nu pătează, nu colorează dinţii, pielea, etc.
– nu este lipicios
– este o soluţie apoasă fiind mult mai uşor asimilat de către organism
– are gust plăcut acrişor-astringent aromat
– se dizolvă omogen în orice lichid (nu utilizaţi lichide fierbinţi)

Mod de administrare

– 1-3 picături/kg corp în administrarea propolisului.
– intern -10-20 picaturi de două ori pe zi sau la sfatul medicului în diferite afecţiuni.
– extern -aplicaţie locală în strat subţire.”

Consum deja de o săptămână aceste produse și sper să traversez toată perioada rece fără să ajung la spital pentru o cură de antibiotice injectabile, așa cum s-a întâmplat până acum. Vă țin la curent, dar până atunci, ce ziceți de un cocktail regesc de la Apidava?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu