Persoane interesate

joi, 24 ianuarie 2019

iMărțișoare - magazinul primăverii!

  
Din multitudinea de site-uri care se regăsesc pe internet și se străduiesc să vândă de la case, apartamente, mașini, la cărți, flori, bijuterii, mărturisesc că am rămas uimită că în vasta lume a online-ului există și un magazin de mărțișoare.
Și nu unul oarecare, ci unul profesionist, în care sortimentele se găsesc pe categorii: broșe, brățări, pandantive, argint, cercei, accesorii, unicate. Se numește iMărțișoare.
Plăcut surprinsă că toate produsele sunt fabricate în România, am descoperit aici o varietate incredibilă de mărțișoare, de la cele mai ieftine până la cele mai scumpe, dar totuși accesibile ca preț dacă ții cont de material, manoperă și ambalajul atent lucrat și inscripționat. 
Ce mi-a plăcut cel mai mult este faptul că cei de la iMărțișoare iubesc tradițiile românești și lasă se vadă acest lucru în produsele lor. Inspirați de folclorul românesc au transpus iile românești pe micile broșe într-o multitudine de modele și culori, care nu contenesc să mă fascineze.
Din punct de vedere al cromaticii, predomină roșul și albul, culorile specifice ale simbolului primăverii, iar ca modele găsim flori, potcoave, fluturi, motive tradiționale. 
Colecția 2019 de pe iMărțișoare conține peste 1000 de modele pentru toate gusturile și buzunarele, iar echipa de oameni implicați în această afacere s-au întrecut pe sine în designul, calitatea și unicitatea produselor.
Livrarea se face prin curier rapid în maxim 48 de ore, iar ca metode de plată se poate utiliza rambursul, transferul bancar sau plata direct cu cardul.
Mărturisesc că mi-a fost extrem de greu să aleg dintre sutele de produse de pe site, dar în urma unor adevărate „deliberări”, mi-am ales produsul preferat: martisor colier spring symphony 8 - Dansul zânei - realizat din rășină pictată manual de către artista Eli Salamon, în nuanțe sidefate de roșu, verde, vișiniu și auriu pe bază de culoarea bronzului antichizat realizat din metale comune. Este ambalat într-o caseta elegantă roșie cu burete de catifea de culoare neagră. Caseta are inscripționat cuvântul „Martie”.
Mărțișorul este un simbol și o poveste și indiferent de dimensiune sau valoare, menirea acestuia este de a aduce zâmbete pe chipuri și un strop de primăvară în suflete.
Deci, dragilor... dăruiți aceste minunății celor dragi, iMărțișoare vă așteaptă!

                                               

2 comentarii: