Persoane interesate

miercuri, 27 iunie 2018

B12 Vital pentru sănătatea ta

Privea cu teamă și speranță pe chipul medicului, încercând să descifreze în mimica lui dacă este vorba de o boală gravă sau de ceva minor.
Încruntarea de pe figură și linia adâncă care se formă între sprâncenele doctorului citind analizele fiului ei, aproape o făcură să-și piardă mințile de spaimă...
Venise într-un suflet la spital, alertată de dirigintă când băiatului i se făcuse rău la școală. Observase de ceva timp paloarea copilului și lipsa poftei de mâncare, dar pusese toate acestea pe seama căldurii și a stresului de la sfârșitul anului școlar.
- Nu o să vă ascund adevărul, rosti medicul într-un târziu, privind-o în ochi. La prima vedere, interpretând analizele, băiatul dumneavoastră are o anemie gravă, cauzată de lipsa unor substanțe esențiale din organism. Nu este foarte grav, dar dacă nu se corectează aceste deficiențe, boala se poate agrava...
- Și ce trebuie făcut, domnule doctor?
Doctorul reluă:
- Băiatul are o carență importantă de vitamina B12. Aceasta apare în special la persoanele care nu au o alimentație completă și variată. Vitamina B12 denumită și cobalmina are un rol esențial în prevenția apariției anemiei. Face parte din familia vitaminelor B și este necesară pentru funcționarea optimă a sistemului nervos, a creierului și producția de celule roșii. Mai este denumită și vitamina roșie fiind responsabilă de sinteza hemoglobinei și de transportul oxigenului în organism.


Femeia plecă capul în jos și rosti cu sfială:
- Domnul doctor, eu și soțul meu suntem vegetarieni de 3 ani, și în bucătăria noastră nu s-a prea gătit pe bază de carne, ouă sau lactate. Poate să fie asta cauza bolii fiului meu? Eu știam că e foarte sănătos să consumi legume și fructe.
- Alegerea a ceea ce mâncăm este a fiecăruia dintre noi, doamnă... Fiecare decidem pentru noi ce considerăm că este bine. Însă doar atât... Nu trebuie să hotărâți dumneavoastră pentru fiul dumneavoastră să devină și el vegetarian. Alegerea trebuie să îi aparțină lui în exclusivitate...Știți că deficitul de B12 duce la tulburări digestive grave, la depresie, tulburări de memorie și probleme comportamentale? Asta vreți pentru fiul dumneavoastră?
Lacrimi mari scăldau fața femeii.
- Pentru rezolvarea problemelor de sănătate ale copilului, vă recomand un supliment alimentar, B12 Vital ANKERMANN de la WӦRWAG PHARMA, foarte eficient, care îi va reduce oboseala și îi va reda pofta de viață. WӦRWAG PHARMA este o companie germană de renume, activă pe plan internațional promovând produse foarte bine tolerate de organismul uman. De la sfârșitul anului trecut, B12 Vital se găsește și în principalele lanțuri farmaceutice din țară.
Mama luă rețeta și îi mulțumi din priviri doctorului. Știa că trebuie să facă niște schimbări radicale în viața ei și a băiatului de 16 ani, pentru a cărui sănătate se simțea pe deplin responsabilă.
- Mulțumesc din tot sufletul, domnule doctor!
- Să nu uitați, peste trei luni vă aștept cu setul de analize la control!, zâmbi îngăduitor medicul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu