Persoane interesate

marți, 12 iunie 2018

Nu uita de Memo On!

Creierul uman, posesor a peste 100 de miliarde de neuroni, este capabil să realizeze lucruri uimitoare  care să stea la baza unor descoperiri științifice, să învețe mai multe limbi sau să construiască algoritmi de calcul care trimit oameni în Cosmos. Dar în ciuda acestor capacități spectaculoase nu este în stare să-și amintească de o întâlnire sau de locul unde am rătăcit un lucru.
Uitarea este un proces la fel de normal ca și învățarea, o veche vorbă spunând că „uitarea e scrisă-n legile omenești”.
Asemănând creierul cu un depozit în care se stochează tot felul de materiale, se ajunge la un moment dat la supraîncărcare. Atunci când nu mai există spațiu de depozitare, intervine uitarea, ca o supapă de refulare, care lasă să se scurgă toate informațiile neesențiale, lăsând loc noilor cunoștințe...
În vorbirea noastră curentă există  sintagma „memorie de elefant” subliniind capacitatea de memorare a acestor mamifere.
Se spune că elefanții nu uită niciodată.
În sprijinul acestei afirmații, vin o serie de cercetări științifice asupra unei turme de elefanți din Parcul Național Tarangire din Tanzania. Liderul grupului de elefanți, o femelă bătrână care a experimentat seceta din 1958, s-a îndreptat în timpul secetei din 1993, către aceeași sursă de apă, ca în urmă cu 45 de ani.
Un elefant trăiește în jur de 60 de ani, iar în timpul unei vieți trece printr-o secetă puternică. Este esențial acest lucru pentru a-și aminti să conducă turma către sursele de hrană și de apă.



Celulele creierului, neuronii, sunt într-un  permanent proces de degradare, începând să pierdem neuroni de la 20 de ani. Dar medicina ayurvedică, izvor nesecat de leacuri și energii pozitive, nu se dezminte nici de această dată.
Realizat dintr-un amestec de plante și fructe, care se regăsesc probabil și în alimentația elefanților, (zic eu!), siropul Memo On de la Ayurmed sporește capacitatea intelectuală, diminuează oboseala fizică și stresul, datorită concentrației unice de bioelemente care intensifică circulația sagvină la nivelul creierului. Este o sursă de „hrană” pentru memorie și concentrare, ajutor nelipsit la examenele adolescenților și tinerilor, putând fi utilizat și de către copii cu vârstă mai mică deoarece este 100% natural, fără aditivi. Ginko biloba, rozmarinul și roinița intensifică capacitatea de reținere a informațiilor în perioada tezelor, examenelor sau concursurilor.
De asemenea, este un ajutor de nădejde pentru bătrânii a căror memorie este afectată de trecerea anilor și care nu le mai permite să ducă o viață familială și socială de calitate, de multe ori uitând și numele celor dragi!
Acest supliment alimentar obținut din plante și extracte de plante ayurvedice îmbunătățește capacitatea de acumulare, fixare și redare a informațiilor, mărește performanțele intelectuale ale consumatorilor și diminuează efectele oboselii mentale, epuizării nervoase și stresului.
Siropul Memo On de la Ayurmed este și o sursă de optimism, deoarece redă încrederea în forțele proprii, conferind limpezime și claritate gândirii.

Luați aminte să țineți minte: reputația siropului Memo On nu se dezminte!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu