Persoane interesate

vineri, 13 iulie 2018

Am ales Ayurmed Pressure Down


Conform statisticilor medicale, bolile cardiovasculare constituie principala cauză a deceselor la nivel mondial.
Cele mai răspândite boli care afectează aparatul cardiovascular sunt cardiopatia ischemică și hipertensiunea arterială.
Menținerea unei tensiuni arteriale în limite normale este esențială pentru buna funcționare a aparatului cardiovascular și implicit, a întregului organism. Tensiunea arterială reprezintă presiunea exercitată de către sânge asupra pereților arterelor, atunci când inima bate sau este în repaus.
Pressure Down de la Ayurmed menține valorile normale ale tensiunii arteriale, păstrând elasticitatea vaselor sanguine și  susținând buna funcționare a inimii, precum și circulația coronariană și sistemică în parametrii normali. Ajută la eliminarea excesului de apă din organism, acest supliment alimentar echilibrând volumul plasmatic și tensiunea arterială.
Pressure Down este obținut  din mai multe plante care își intensifică efectele benefice: ginsengul indian, usturoiul, colții babei. Ele tonifiază organismul, cresc forța de contracție a inimii și îmbunătățesc ritmul cardiac. De asemenea, Pressure Down are efect regenerator general,  este un excelent tonic nervos, imunostimulent, antitumoral, detoxifiant, antiinflamator.
Plantele ayurvedice din compoziția sa au efecte vasodilatatoare, calmante și diuretice, contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale. Substanțele bioactive din plantele conținute de Pressure Down reduc depozitele de colesterol de pe pereții vaselor de sânge, mobilizând capacitatea organismului de a se adapta la condițiile interne sau externe de stres.

Este recomandat în cazuri de:
- hipertensiune arterială
- stări de nervozitate
- stres puternic
- oboseală cronică
- imunitate scăzută
- febră.
Utilizarea sistematică a remediilor pe bază de plante asociate cu medicația alopată atenuează diferite afecțiuni și duce la scăderea dozelor necesare pentru buna funcționare a sistemului cardiovascular.

„De peste 19 ani, Ayurmed ofera suplimente alimentare naturale, remedii create folosind cele mai bune ingrediente naturale, extrase din Muntii Himalaya, din zone situate la altitudini inalte, lipsite de poluare, extrase utilizand cea mai performanta tehnologie de productie.
Din anul 2001, brandul Ayurmed s-a imbogatit cu o gama larga de cosmetice cu ingrediente naturale, create in laboratoarele STAR in urma unor cercetari amanuntite, respectand cu strictete vechea medicina traditionala indiana dar folosind tehnologii ultra-moderne.
Produsele marca Ayurmed se adreseaza tuturor tipurilor de consumatori, tineri sau persoane in varsta, femei sau barbati, copii sau adulti. Datorita faptului ca sunt naturale, produsele marca Ayurmed nu creaza dependenta si nu au efecte adverse.

5 motive: de ce sa alegi Ayurmed?
  1. Produse naturale, din plante medicinale ayurvedice
  2. Un raport calitate/pret foarte bun
  3. Eficienta dovedita a produselor
  4. Profesionalism si implicare in tratarea fiecarui pacient
  5. Experienta de peste 19 ani ”
Voi ce produse ayurvedice folosiți?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu