Persoane interesate

luni, 2 iulie 2018

Mierea de la Apidava, aur pentru piele

Pe lângă multiplele beneficii pe care le aduce sănătății noastre, mierea constituie unul din ingredientele principale în multe cosmetice naturale, începând cu săpunuri, creme, măști sau loțiuni.
Datorită conținutului bogat în enzime și antioxidanți, mierea acționează asupra pielii redându-i vitalitatea, suplețea și fermitatea.
A fost folosită în tratamentele cosmetice încă din antichitate, știut fiind că regina Cleopatra utiliza miere de albine pură în ritualurile de înfrumusețare, datorită calităților nutritive, de vindecare și de hidratare ale acesteia.
Datorită conținutului său bogat în vitaminele din grupa B, sărurilor minerale, potasiului, magneziului, fosforului și calciului, mierea este un excelent cicatrizant, regenerant, tonifiant și calmant pentru tenurile vestejite și obosite.
Utilizată constant, aduce beneficii pielii, tenul devenind mai elastic, mai luminos și ferm, iar ridurile atenuându-se în proporție covârșitoare.

✱       ✱ 

Printre zecile de produse cosmetice cu miere, la Apidava întâlnim gama săpunurilor pe bază de miere, iar printre acestea, săpunul cu miere și propolis.
Ei bine, pe acesta l-am primit eu spre testare, alături de crema de mâini nutritivă cu miere, propolis și ceară de albină. E inutil să mai adaug că ingredientele folosite în cele două produse sunt naturale.
Săpunul are forma hexagonală, o culoare atrăgătoare și un miros delicat și extrem de plăcut. Este fabricat în Franța, iar la bază are grăsimi vegetale (palmier, shea, nucă de cocos) îmbogățite cu miere și propolis. La contactul cu apa caldă formează o spumă fină și emolientă, curățând mâinile în profunzime. După spălare, mâinile rămân moi și catifelate. Poate fi utilizat și pe față, fiind indicat pentru tratarea acneei, propolisul din compoziție având un rol eficient în vindecarea rănilor și a iritațiilor pielii. Eu nu l-am folosit încă, dar promit că o voi face când vreun coș buclucaș îmi va strica planurile.
Crema nutritivă de mâini cu miere, propolis și ceară de albine vine ambalată într-o cutie de plastic de 50 ml; nu conține parabeni, ci doar ingrediente 100% naturale. Acționează ca o barieră protectoare împotriva diferiților factori externi riscanți și are rol antibacterian.
Hrănește și hidratează în profunzime și menține elasticitatea epidermei.




Cu cele două produse de la Apidava și Brander, mâinile mele s-au simțit pe deplin răsfățate, iar eu, foarte mulțumită.
Recomand cu drag aceste produse, care sunt o alternativă sănătoasă, convenabilă și mai ales ieftină la atâtea cosmetice periculoase și scumpe.
Pentru o mai bună documentare asupra produselor Apidava, vă rog, un clic aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu