Persoane interesate

duminică, 7 octombrie 2018

Înfruntă menopauza cu medicamente ayurvedice

Înaintând în vârstă, organismul unei femei trebuie să facă față schimbărilor de tot felul. Apar kilogramele în exces, tonusul general al organismului are de suferit, deteriorarea pielii din cauza colagenului puțin duce la apariția ridurilor. Tot acum apare osteoporoza, articulațiile încep să fie rigide, și bineînțeles, se instalează cea mai drastică schimbare, trecerea de la fertilitate la infertilitate - menopauza. Simptomele acesteia încep să apară din deceniul al patrulea de viață sau mai târziu, în jurul vârstei de 50 de ani.
Fiziologic, menopauza înseamnă că ovarele produc mai puține ovule.
În articolul de față mi-am propus să vorbesc despre medicamente ayurvedice care pot face menopauza (mai) ușor de traversat.
Fitoterapia indiană pe care se bazează medicina ayurvedică le poate fi de mare folos femeilor care ajung în pragul menopauzei. Există câteva plante care au ca efect echilibrarea hormonală feminină în timpul menopauzei și atenuează simptomele neplăcute ale acestei transformări ce are loc în organismul femeii mature.


Shecure tablete - normalizează funcțiile genitale feminine
Este un medicament ce poate fi folosit mai degrabă, în timpul premenopauzei, atunci când femeia se confruntă cu cicluri neregulate, cu perioade de suprasolicitare și oboseală fizică și psihică. Menține sănătatea la nivel genital, elimină disconfortul generat de cistită, ajută organismul să se adapteze la stresul psihic și emoțional generat de această etapă, normalizează fluxul menstrual, previne osteoporoza cauzată de tulburările hormonale, deoarece furnizează vitamine și minerale.
Extractul din muguri de măr pădureț reglează nivelul de estrogen și progesteron din organism, grâul este vitaminizant și detoxifiant pentru organism, Brahmi calmează la nivel psihic, Hadjod rezolvă problemele feminine, iar ginsengul indian tonifică întreg corpul și îl ajută să se adapteze  la schimbările de mediu.


Shecure sirop - reglează echilibrul hormonal
Feniculul prezent în compoziția acestui sirop ajută la drenarea lichidelor din corp, în timp ce Aloe contribuie la eliminarea lor. Prezența plantelor Salmali și Patang echilibrează hormonii și fluxul menstrual, iar Lodhra menține tonusul uterin reglând menstrele.

Alte beneficii ale suplimentelor alimentare Shecure-tablete și sirop:
- mențin tonusul general și echilibrează o serie de dereglări hormonale și psihice;
- fortifică aparatul genital feminin;
- îmbunătățește procesele digestive și metabolice;
- mențin sănătatea sistemului osos;
- întârzie procesul natural de îmbătrânire prin susținerea memoriei, a sistemului nervos;
- diminuarea manifestărilor neplăcute asociate sindromului premenstrual;
- elimină toxinele acumulate în organism;
- mențin echilibrul fizic și mental.

Mod de administrare
- produse destinate exclusiv persoanelor feminine cu vârsta de peste 14 ani;
- se utilizează cu o jumătate de oră înainte de masă sau la o oră după masă, minim o lună, în cure de 3 luni;
- 1-2 tablete de 3 ori pe zi sau 1-2 lingurițe de 2 ori pe zi;
- a nu se administra în timpul menstruației.

Pentru o sănătate optimă a organismului feminin recomand Shecure tablete și sirop!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu