Persoane interesate

miercuri, 5 septembrie 2018

Cum să te demachiezi corect cu produse de la Apidava




Piața produselor cosmetice a luat un avânt considerabil în ultimii ani. Au apărut produse noi de la branduri renumite, care promit tinerețe fără bătrânețe, dar sunt departe de a oferi și minimul de protecție și confort promis... Pline de chimicale și ingrediente nesănătoase, acestea fac furori printre femeile „însetate” de etichete și lucruri scumpe... Dar nu întotdeauna calitatea e cumpărată cu bani mulți.
Apidava m-a obișnuit în ultimul timp numai cu produse apicosmetice, sănătoase, pe bază de ingrediente naturale, care sunt de departe cele mai bune.
Acum, la ultima campanie de testare, Apidava m-a răsfățat cu două produse minunate, care se completează una pe alta perfect: loțiunea tonică purifiantă și laptele demachiant.
Mierea,  untul de shea, propolisul, uleiurile vegetale fac din laptele demachiant Apidava, un produs extrem de sănătos și bine tolerat de piele, chiar și pentru tenurile dificile de îngrijit.
Vine ambalat într-un recipient de plastic închis la culoare, de 200 ml, prevăzut cu un capac dozator pe bază de pompiță, ceea ce-l face ușor de întrebuințat, pentru o dozare corectă. Nu conține alcool, parabeni sau coloranți. În schimb, are un miros plăcut, ușor dulceag, cu iz de propolis.
Aplicat cu o dischetă demachiantă pe față, își face treaba foarte bine, adică îndepărtează toate impuritățile și murdăria, curațând tenul în profunzime. Pielea rămâne curată, hidratată și proaspătă. Am citit pe prospect că stimulează circulația facială și revitalizează epiderma.
Tot aici, se recomandă ca după demachiere să se folosească loțiunea tonică purifiantă din aceeași gamă.
Și aceasta vine într-un ambalaj închis la culoare de 200 ml. Dopul cu clapetă este prevăzut cu un orificiu numai bun pentru aplicarea corectă a cantității. Conține miere, propolis, extract din flori de salcâm și mentă. Fără parabeni, alcool, parfum sau phenoxiethanol.
Are o consistență lichidă, culoare gălbuie și am aplicat-o pe față cu ajutorul unui tampon demachiant. Loțiunea este destinată tuturor tipurilor de ten, inclusiv celui sensibil.
Activează circulația sangvină, reface pH-ul natural al pielii și lasă tenul fresh și revigorat. Am evitat aplicarea pe pielea delicată din jurul ochilor.
Împreună, cele două produse au făcut o treabă excelentă! Tenul meu este acum curat, hidratat și proaspăt ca o floare sub razele soarelui de dimineață.
Cam astea ar fi de zis despre aceste două produse, care trebuie utilizate împreună, la pachet.
Eu le-am primit gratuit de la Apidava și Brander, în cadrul unei campanii de testare, dar voi le găsiți pe site-urile de profil și la magazinele fizice cu produse cosmetice.
Nu le ocoliți, pentru că veți avea parte de calitate cu bănuți puțini!

2 comentarii:

  1. interesant articolul... pentru barbati nu au nimic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa nu? Au sapunurile naturale pe baza de miere, cremele care pot fi folosite și de catre barbati... Ai de unde alege: http://apidava.ro/produse/api-cosmetice/.

      Ștergere