Persoane interesate

marți, 9 octombrie 2018

10 articole must have pentru un look de invidiat


Motto: "Trebuie să ai stil. Te ajută să cobori scările. Te ajută să te trezești dimineața. Este un mod de a trăi. Fără stil, ești nimeni". - Diana Vreeland

O femeie trebuie să arate bine la orice vârstă, îmbrăcămintea jucând un rol esențial în definirea stilului propriu al fiecăreia. Pentru aceasta este necesară o garderobă care să includă câteva piese de bază care să poată fi combinate între ele în așa fel încât să dea naștere unor ținute armonioase și de efect. Materialele trebuie să fie de înaltă calitate și croite perfect pe siluetă.
Să recunoaștem, fiecare dintre noi am avut cel puțin un moment în viață când ne-am uitat la șifonierul doldora de haine și am exclamat, cu deznădejde, „nu am ce îmbrăca!”.
Cu stilul clasic nu vei da greș niciodată. Iată că ne vom opri la 10 articole de bază care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

1. Costumul

                                             

Fie că este vorba de o jachetă și o fustă, fie de un sacou cu un pantalon, un deux-piece cu o croială clasică nu se va demoda niciodată. Puteți opta pentru o culoare închisă, negru sau bleumarin, sau dimpotrivă, alegeți o culoare calmă, crem, de exemplu. Eu prefer culorile mai închise, dar să recunoaștem că și culorile calde sunt de efect și însuflețesc într-un mare fel un deux-piece.

2. Rochia neagra


„Little black dress” dintr-un material nici prea gros, nici prea subțire, este must have-ul oricărei garderobe. Este de preferat un model casual care poate fi purtat la mai multe ocazii, mai ales dacă alegi pantofii sau geanta potrivită. Este un articol versatil, care poate transforma o ținută la 180 de grade. De exemplu, purtată cu o pereche de stileto te va transforma într-o divă, iar dacă vrei să fii o rockeriță cool poți pune geaca de piele peste și poți încălța ghetele.
Rochia elegantă nu trebuie să lipsească din niciun dulap.
Exercițiu de stil: purtată cu dres mat și botine sau pantofi cu toc înalt în aceeași nuanță cu dresul pentru a crea iluzia unei siluete suple.

3. Cămașa albă


Este o piesă cheie a fiecărei garderobe care poate fi purtată individual sau cu un costum. Cămașa albă spune multe despre cea care o poartă, îi trădează naturalețea, farmecul, simplitatea...

4. Pantofii cu toc


                                             

„Dă-i unei femei perechea de pantofi potrivită și ea va cuceri lumea”. Cu asta am spus tot.

5. Jeanșii care vin perfect

                                                     
O pereche de jeanși care îți vin ca turnați îți vor da încredere în forțele poprii și te vor face să te simți specială. Jeanșii trebuie să se găsească în orice dressing (dulap) care se respectă!

6. Pantofii sport/Teneșii

                                             

O femeie stilată are mai multe perechi de încălțăminte, însă o pereche de pantofi sport este o necesitate în fiecare garderobă. Renumiți pentru calitate și confort, New Balance sunt brandul preferat al femeilor când vine vorba de încălțăminte comodă și ușoară. Ca să nu mai punem la socoteală că au un design interesant în toate variantele de culori.

7. Hanoracul



Hanoracul este o altă piesă indispensabilă unei garderobe. Acesta se poate purta peste un tricou sau peste o rochie, dând vestimentației un plus de culoare și aspect.

8. Paltonul/trenchul.


Alege ceva neutru, cu o croială simplă, care să poată fi inclus în orice ținută vei alege să porți. Un palton oferă prestanță unei ținute.

9. Fusta




O fustă multicoloră, ușoară, de vară va înfrumuseța orice ținută și îi vor da un aer boem.

10. Geanta



Accesoriu indispensabil, geanta are un impact considerabil asupra ținutei.

Dacă sunteți în pană de inspirație în ceea ce privește alcătuirea unei ținute de excepție, vă invit să aruncați o privire pe un veritabil dressing virtual, unde veți regăsi o varietate de produse vestimentare 100% originale de la cele mai renumite branduri internaționale. Answear.ro este un loc atât de cool, încât cu greu vei rezista ispitei de a cumpăra super-haine la super-prețuri.

Acest articol a fost scris pentru proba nr. 1 a ediției SuperBlog 2018.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu