Persoane interesate

vineri, 27 octombrie 2017

Dacă vreți să vă cumpere și mama voastră un costum de Halloween


A fost odată...
„Ai grijă, dacă nu stai cuminte și faci vreo prostie, vine Ciovica și te ia!” Parcă o și văd, jumătate femeie, jumătate capră, strecurându-se tiptil, printre haracii de fasole din spatele casei lui Mihai, îmbrăcată cu o haină veche, ponosită ca a bunicii... Mă gândeam cu groază că dacă încap în ghearele ei, nici măcar mama nu mă mai poate salva... Și că Ciovica o să mă mănânce de vie, pentru că știam eu de la mama că îi plac copiii!
Aceasta a fost marea spaimă a copilăriei mele! Nici armatele de zoombie, nici vârcolacii, nici fantomele nu-mi tulburau imaginația atunci. Pe vremea aceea, mama și bunica mă speriau cu Babaul, Baba Cloanța și... Ciovica. Întrebam și eu cum arată această creatură, dar nici măcar mama nu știa să-mi răspundă la dilemă... Așa că am dat frâu liber imaginației și Ciovica a început să prindă contur, era o făptură jumătate capră, jumătate femeie, mai bine zis avea picioarele și botul de capră, în rest fiind femeie.
Halloween-ul de acum
Mai sunt trei zile până la Halloween, sărbătoarea celor mici și mari, care de câțiva ani are tot mai mulți adepți și pe meleagurile românești, nu numai pe cele americane. Halloween este un prilej de distracție garantată mai ales pentru copii care își pregătesc emoționați costumele de petrecere. Se crede că la origini, nevoia de a îndepărta spiritele rele a condus la purtatul costumelor și măștilor de groază. Acestea erau puse pe fugă tocmai de cei care purtau costume înfricoșătoare. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în diferite personaje malefice și colindă casele întrebând „Trick or Treat?” („Păcăleală ori dulciuri?”), sugerând o amenințare că dacă nu li se vor da dulciuri, persoana respectivă va cădea victima unei farse.
Distracție cu vârf și îndesat
În aceste zile, copiii caută cu frenezie cele mai spectaculoase costume și măști. Cu cât mai înfiorătoare, cu atât mai bine! Vrăjitoare, vampiri, lilieci, zombie, fantome, pirați, demoni, toate fac parte dintr-un arsenal veritabil al costumelor de Halloween prezentate pe Carnaval24.ro. 

Aici sunt prezente toate tipurile de costume și accesorii necesare: măști, peruci, pumnale, săbii, etc. Toate așteaptă să prindă viață în noaptea magică de Halloween!
Carnaval24 are o ofertă extrem de bogată pentru costume de Halloween pentru copii și garantează că orice costum va fi ales, protagonistul va fi de nerecunoscut!
Nici adulții nu sunt uitați. Oricine vrea să își impresioneze prietenii cu ținută specială pentru petrecerea de Halloween, are ca opțiune costume sexy sau extrem de înfricoșătoare. 
Nu vă rămâne decât să vă grăbiți pentru că cea mai înfricoșătoare noapte se apropie! Fiți pregătiți!



2 comentarii: