Persoane interesate

duminică, 12 aprilie 2020

Mobilitate gratuită pentru ONG-uri în vreme de pandemie

Trăim vremuri tulburi cu o mare încărcătură psihică în care primejdiile sunt la tot pasul și de aceea lumea trebuie să respecte regulile impuse de autorități în perioada coronavirusului.
Orice ajutor este binevenit în această perioadă. Primii care ne învață lecția solidarității sunt voluntarii care fac deja cumpărături pentru persoanele în vârstă, neajutorate. De asemenea, ONG-urile strâng bani pentru a cumpăra instrumente, aparatură medicală și echipamente de protecție pentru medici și asistente.
Mari companii și firme fac donații pentru a sprijini lupta împotriva acestui virus periculos. OMV Petrom a donat 1 milion de euro pentru Crucea Roșie din România, în timp ce Banca Transilvania și Mastercard a donat 300 de mii de euro, respectiv 100 de mii de euro.
Printre atâtea organizații și voluntari și echipa Autonom a hotărât că trebuie să pună umărul la lupta împotriva Covid-19. Astfel, vor pune la dispoziția ONG-urilor și fundațiilor care au nevoie de mobilitate în acțiunile lor, prin închiriere gratuită timp de 3 luni cu posibilitatea prelungirii, mașini din flota Autonom din toată țara. Autonom este cea mai extinsă rețea de mobilitate din România prezentă în 33 de orașe.  

  • Punem la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire) mașini din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor, în lupta împotriva Coronavirusului. 
  • Ne pot contacta pe adresa de e-mail help@autonom.ro sau la numărul de telefon +40 747 277 610;
  • Flotă variată: de la autoturisme și SUV-uri, la van-uri pentru transport marfă și pick-up-uri;
  • Atât pentru siguranța colegilor noștri, cât și a clienților noștri am luat următoarele măsuri de prevenire împotriva COVID-19 în Autonom: 
    • După fiecare preluare/transfer, mașinile sunt dezinfectate, acordându-se o atenție deosebită tuturor mânerelor, volanului, bordului, schimbătorului de viteze și portbagajului.
    • După dezinfectare, fiecare mașină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minimum 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.
    • Mașinile preluate de la clienți în regimul D2D (door-to-door) sunt dezinfectate înainte de preluarea de la client și încă o dată la sediul Autonom, înainte de predare. Ulterior, recomandăm ca mașinile să rămână neutilizate de către client timp de 24 h de la predare.
    • Toate cheile mașinilor, precum și documentele auto, sunt dezinfectate și neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
    • Șoferii noștri au primit numeroase informări, precum și mijloace de protecție (dezinfectant pentru suprafețe, măști de protecție, șervețele și dezinfectant pentru mâini atât pentru ei, cât și pentru pasageri).
    • Colegii din agenții vor purta de fiecare dată mănuși chirurgicale noi în gestionarea mașinilor și vor păstra distanța socială necesară în interacțiunea cu clienții.


Articol scris pentru proba nr. 16 la Spring SuperBlog 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu