Persoane interesate

luni, 13 aprilie 2020

#StaiAcasa și comanda mâncare pe Lokofood

În vremurile de restriște cauzate de pandemia de coronavirus, românii nu au luat cu asalt doar magazinele alimentare și farmaciile, ci și aplicațiile online. Vânzările de alimente în acest segment au crescut vertiginos, în vreme ce aplicațiile de livrare de mâncare au luat și ele un avans. În același timp crește și utilizarea cardului, fiind metoda de plată preferată a românilor la tranzacțiile online. 
În această perioadă, când vine vorba de mâncare, se distanțează trei tipare de oameni.
Primii, master chefii, cei care știu să gătească și să facă „magie” în bucătărie. Printre ustensile și ingrediente, aceștia se simt ca peștele în apă. 
Apoi, nivelul doi, îndrăzneții care vor să se pună pe treabă, să se autodepășească și să abordeze rețete complicate. Ei vor ajunge de la ouă ochiuri și paste, la cozonaci fără să clipească. 
Tiparul numărul trei: supraviețuitorii. Aceștia trăiesc cu conserve, semipreparate sau diverse chestii congelate. 
Dar, slavă Domnului, că există livrare la domiciliu de la restaurante!
Atunci când a intrat în vigoare ordonanța de urgență aproape toate restaurantele, cafenelele și barurile s-au închis din cauza pandemiei. Astfel, multe bussines-uri au riscat să nu mai fie, mai ales dacă măsurile restrictive se vor prelungi. Mulți administratori de firme din domeniul culinar au identificat metode de trecere a afacerilor în mediul online. Sau dacă deja erau prezenți în mediul virtual, au creat meniuri speciale pentru perioada de carantină. Pentru a veni în sprijinul afacerilor afectate de criză, dar și al comunității locale, soluția Lokofood.ro promovată de compania dezvoltatoare Expressoft angrenează pasiunea și perseverența specialiștilor pentru a se adapta la noua dinamică a pieții HoReCa.
Astfel, în timp ce tu #staiacasă, vei avea posibilitatea să te bucuri de bucate gustoase de la restaurantele preferate. Vei avea șansa de a rămâne conectat cu ele prin intermediul celor de la LOKOFOOD care va livra comanda online în condiții optime direct la domiciliul tău. 
Așa că, atâta timp cât vor exista acești mici eroi, tipologia numărul trei, adică nepricepuții vor fi mereu salvați de chestii nesănătoase și fără gust.

Ce doreste LOKOFOOD sa realizeze?
  • Sa sprijine legatura restaurantelor cu clientii lor
  • Sa sprijine deservirea comunitatii din proximitatea restaurantelor
  • Sa sustina economia locala si dezvoltarea unitatilor HoReCa
  • Impreuna sa livram mancare delicioasa clientilor nostri fideli
Ce ofera LOKOFOOD?
  • O echipa de specialisti entuziasti
  • Comanda rapida / modalitate simpla si rapida de a comanda
  • Preparate preferate pentru tine, familia ta si prietenii tai de la cele mai implicate restaurantele din comunitatea ta
  • Mai mult timp pentru tine si cei dragi tie.
Eu nu am comandat încă prin intermediul LOKOFOOD, dar am auzit că au un serviciu mișto, datorită unui parteneriat cu restaurante de top, serviciu care odată folosit va crea dependență, deoarece vei reveni iar și iar. 


Cum funcționează platforma pentru clienți:

  1. Caută restaurantele din apropiere – introdu în câmpul search adresa ta pentru a vedea toate restaurantele care livrează în zonă
  2. Alege restaurantul, deschide meniul și selectează ce îți dorești;
  3. Alege modalitatea de plată – poți achita online sau cash.
De la atâtea restaurante îmi plouă în gură. E fain de tot că în situații de criză există astfel de oameni care ajută antreprenorii și angajații să-și păstreze locurile de muncă și se gândesc la modalități prin care să le fie și lor mai ok, dar și nouă. Așa că, #StaiAcasa, comandă online mâncare de la restaurante din proximitate, deoarece #SuntemAlaturiDeTine.
Deci, hai, comandă online mâncare de la localuri care o duc nasol în perioada asta, deoarece dacă faci comandă de la restaurantele astea, n-o să mori nici tu de foame și nici ei de faliment. 


Articol scris pentru proba nr. 17 la Spring SuperBlog 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu