Persoane interesate

duminică, 8 octombrie 2017

Să ai Gerovital e vital!



Nu se putea hotărî să renunțe la căldura și moliciunea așternutului. Îi era așa de bine învăluită în mătasea azurie, încât numai gândul că în mai puțin de o oră viața sa avea să se schimbe cu totul, o făcu să renunțe la confortul dormitorului. Pe umerașul atârnat de stativ o aștepta cuminte rochia de mireasă. Albă, simplă, lungă, așa cum o visase... Cununița din margarete sălbatice și spice de grâu era alături...
Aceasta era ziua cea mai importantă din viața sa, cel puțin până la momentul acela... 
Împreună cu bărbatul vieții sale, hotărâse o ceremonie simplă, oficiată la malul mării, lângă un altar improvizat din flori și văluri albe. Nu erau adepții unei petreceri somptuoase care implică timp, nervi și cheltuieli pe măsură. Vor păși amândoi, mână în mână, desculți pe nisipul sidefiu spre o nouă viață. Alături îi vor avea pe cei care le-au dat viață și grupul lor de vreo 20-30 de prieteni.
Amândoi își doreau ca prima zi a vieții lor împreună, să fie una de neuitat.
Trebuia să se grăbească, doar nu era să se lase așteptată...

Ciufulită, se îndreptă spre oglinda mare, ce-o îmbrățișă prietenește. Deodată, tresări... Ce era asta? Nu se poate! Pe fața sa frumoasă, de păpușă, deasupra colțului gurii, hidos și enorm, se lăfăia un ...coș. Roșu, umflat, dizgrațios...
„Doamne, nu se poate ca un amărât de coș să-mi strice cea mai frumoasă zi!”, gândi iritată.... „Trebuie să găsesc o soluție, trebuie să fie o rezolvare rapidă la problema mea”, șopti speriată. „Ce să fac, ce să fac?”. Gândurile i se amestecară, haotic, în cap... Deschise ușa și grăbită o strigă pe mama. Femeia, își făcu apariția nedumerită de vocea speriată a fetei.
„Mama, sunt așa de nervoasă! Uite, tocmai azi mi-a apărut un coș... Cum să fac să scap de buclucaș?”
Femeia zâmbi, amuzată...
„Draga mea, cum să lăsăm noi un coș să umbrească frumusețea acestei zile? Tu nu ai auzit de gama Gerovital de la Farmec? E preferata mea din tinerețe! Este o marcă de încredere, autohtonă, cu produse eficiente, întrebuințată de femeile românce de peste șapte decenii. Numără zeci de produse cu eficacitate demonstrată sub control dermatologic, create de specialiști pentru problemele tenului la orice vârstă.”
Și femeia plecă grăbită, doar ca să se întoarcă cu câteva recipiente pentru fiica sa.
„Iată, draga mea, aceasta este noua gamă, Gerovital Stop Acnee, cu ingrediente de ultimă generație concepute să mențină pielea sănătoasă. Vei găsi printre atâtea produse, două care îți vor fi de un real ajutor pentru problema ta.”
„Mai întâi folosește gelul spumant matifiant ce îți va curăța fața și care va reduce leziunile acneice inflamatorii cu 80 % , și apoi aplică, te rog, Crema CC matifiantă în mai multe zone ale feței, întinzând-o dinspre centru spre exterior, insistând în mod deosebit asupra coșului buclucaș. Va acoperi și va uniformiza instant, reducând aspectul lucios al pielii, făcându-te gata de un selfie reușit!”

Briza mării adia, împrăștiind pe plajă stropi fini de apă... Un murmur unanim se auzi la apariția miresei. Diafană, în rochia albă de in, se apropie pășind ușor.  Tenul imaculat părea de porțelan...
„Cât este de frumoasă!” exclamară cei prezenți.
Zâmbind, fata se îndreptă spre alesul inimii ce o aștepta nerabdător lângă altarul de flori... Dar, în drumul său spre noua viață, mireasa se opri lângă femeia prezentă în primul rând și cu fericirea zugrăvită pe chip îi șopti: „Mulțumesc, mamă!”

Acest articol este scris cu maaaari emoții pentru proba 4 din cadrul SuperBlog 2017 - ediția de toamnă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu