Persoane interesate

joi, 19 aprilie 2018

The Groom Lab - locul (lookul) bărbaților îngrijiți

În societatea actuală, care evolueză pe zi ce trece, un bărbat doritor de succes pe toate planurile, trebuie musai, să fie îngrijit.
Dacă în trecut se spunea că „bărbatul trebuie să fie un pic mai frumos ca dracul” și un ins îngrijit însemna un ins spălat, astăzi lucrurile s-au mai schimbat, iar un bărbat trebuie să îndeplinească mai multe condiții ca să acceadă piramida socială.
Tunsoarea, barba, pielea, hainele, încălțămintea, toate purtate cu o atitudine potrivită, însuflețesc într-un anumit fel un fizic și pot crea vizual, imaginea aceea, de bărbat perfect.
Să ne înțelegem, nu vorbim aici despre metrosexuali, atât de la modă în zilele astea, care se îngrijesc exagerat, se epilează peste tot, se pensează, își dau unghiile cu gel, își fac tot felul de tratamente faciale și corporale, ci vorbim despre bărbații care manifestă grijă pentru propria persoană, prezentabili, îngrijiți, care atrag priviri admirative din partea femeilor și bărbaților, deopotrivă.

Pentru a nu trece neobservat ca bărbat, sunt de ajuns respectarea acestor reguli minime de îngrijire:
  • Dușul/baia zilnică, indiferent de anotimp;
  • Bărbieritul zilnic, dacă se poate, dacă nu, cel puțin o dată la două zile. Pentru un look rafinat și plin de eleganță, vă recomand kituri pentru bărbierit utile și care oferă o experiență plăcută și reconfortantă utilizatorilor. Știu asta de la domnul soț care folosește aceste produse în mod constant și este foarte mulțumit de ele. Să nu uităm însă că în lume mai există și rockeri, motocicliști, bikeri, sau pur și simplu bărbați obișnuiți, care adoră să poarte barbă. Și pentru ei există produse pentru îngrijirea bărbii, care îi tranformă cât ai clipi în adevărați gentlemani;


  • Tunsoarea îngrijită, măcar o dată la 1-2 luni;
  • Manichiură/pedichiură îngrijită, adică unghii tăiate, curățate, nu neapărat la un salon, dar care să denote grija pentru mîini. Știți că majoritatea oamenilor cand poartă un dialog cu cineva, privesc mai întâi mâinile interlocutorului, formându-și prima impresie după cât de îngrijite sunt acestea?;
  • Să se parfumeze discret. Un bărbat adevărat trebuie să lase în urmă o notă fină de parfum, ca și o femeie de altfel, nu ca și cum ar fi vărst toată sticluța pe el;
  • Îngrijirea tălpilor ar trebui să fie o prioritate pentru orice bărbat, pentru că din cauza pantofilor, unui bărbat îi transpiră picioarele mai mult decât unei femei, așa că folosirea pudrei, a spray-ului sau a cremei împotriva transpirației, este binevenită;
  • Vestimentație curată, călcată, fără cute, încălțăminte bine întreținută, lustruită, o ținută a corpului dreaptă, impunătoare și un comportament civilizat. 
Cam acestea ar fi regulile minime de îngrijire pentru un bărbat, privite prin ochii unei femei. Nu necesită investiții financiare mari sau timp mult, însă impactul asupra celor din jur va fi deosebit. 
Ca să fii un bărbat adevărat, trebuie doar să manifești atenție și respect pentru propria persoană și să te adresezi unde trebuie, adică magazinului online The Groom Lab, care conține o colecție vastă de produse premium de îngrijire pentru bărbați: produse pentru bărbierit, de îngrijire a feței și a corpului, a părului și a bărbii, ca să nu mai vorbim de parfumurile deosebite care încântă simțurile.
Aceste produse îți vor oferi senzația de curățenie și prospețime îndelungată, o îngrijire superioară pentru un confort total.

Voi ce produse de îngrijire folosiți?

sursa foto: pagina de Facebook The Groom Lab.

2 comentarii:

  1. Felicitări pentru articol! Îi voi cumpăra și eu jumătății mele produse din acel magazin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt diferite de produsele de duzina de pe piata. Chiar isi merita pretul!

      Ștergere