Persoane interesate

joi, 28 septembrie 2017

Paradisul terestru este pe Dwyn Shop


În vremurile de astăzi este la modă să-ți faci cumpărăturile online, începând cu mobilă, electrocasnice și electronice, continuând cu haine, jucării și terminând cu alimente și flori... Aproape totul se poate cumpăra online, grație Măriei-Sale INTERNETUL.
Sunt mii de site-uri generale sau specializate pe domenii de activitate, pe categorii, care oferă vrute și nevrute, articole de calitate sau de doi bani... Aici intervine intuiția, flerul tău de cumpărător. Uneori, ai nevoie de o documentare zdravană înainte de a decide asupra produsului pe care vrei sa-l iei. Si aici, tot internetul te scoate din impas... Găsești păreri, review-uri, forumuri care îți vin în sprijin făcându-ți alegerea (și decizia!) mai ușoară.
Cred că cele mai apreciate sunt site-urile care comercializează mai multe categorii de produse, ca un fel de magazin (fizic) universal, întrucât aici găsești la un click distanță cam tot ce te-ar putea interesa.
Uite, de asta îmi place mie DWYN SHOP, că aici găsesc tot ce are legătură cu confortul meu personal și al casei mele! 
Aici găsesc laptopul sau smartphone-ul care o mulțumește pe fiică-mea, home-cinema-ul și electronicele auto care îl fac fericit pe bărbatu-meu, jocuri, biciclete, cărți și alte minunății pentru cei mici, ca să nu mai vorbim despre fericirea mea: electrocasnice, îngrijire personală, televizoare, etc... 
Doamne, păi aici, pe Dwyn Shop este paradisul!
Uite și epilatorul la care visez de atâta amar de vreme, și cuptorul cu microunde pe care plănuisem să-l cumpăr la un preț bun de Black Friday... Acum, nu mai e nevoie... Iată-l aici, gata redus!
Ah, au și blenderul ăla deștept care îl văzusem pe un alt site la un preț exorbitant, și Babyliss-ul Curl Secret la juma' de preț! Aici e de mine... Promit că salariul următor aici îl las...
E o lume întreagă aici. Lumea digitală la un click distanță!
Dacă ar fi să cedez primului impuls, atunci epilatorul Babyliss IPL Homelight G933E, 100.000 impulsuri, ar fi primul pe care l-aș aduce acasă! 
Priviți și voi ce minunăție! Îmi promite o piele fină și catifelată pentru mult timp, asta la mine acasă  ca în cel mai profesional salon de frumusețe. 
Epilatorul BaByliss utilizează o tehnologie pe bază de lumină intens pulsată (IPL) funcționând prin aplicarea unor impulsuri de lumină pe piele, lumină ce ajunge la rădăcina firului de păr inhibându-i creșterea și având ca rezultat o piele fină și mătăsoasă pentru un timp îndelungat. Raportul calitate-preț este unul de excepție fiind redus cu 60% față de prețul inițial.
Cumpărăturile făcute pe Dwyn Shop beneficiază și de 10 lei reducere la abonarea la newsletter. Nu e mult, dar e ceva! Ca să nu mai spunem că îți oferă posibilitatea plății în rate la diferite produse cu anumite carduri de cumpărături. La fel, este diponibilă și plata online fără comision.
Dragilor, au și program de fidelizare! Adică atunci când cumperi un anumit produs, primești puncte de fidelizare pe care le folosești la o comandă viitoare, achitând parțial sau total valoarea comenzii respective.
Dwyn Shop oferă totodată service autorizat și garanții extinse la produse.
Cei care nu au fost încă subjugați de miracolul internetului, pot vizita show-room-ul magazinului pe strada Toma Ionescu, nr. 9 în București.
Ce îi recomandă pe cei de la Dwyn Shop? Păi, în primul rând, seriozitatea de care dau dovadă din 2004 și până în prezent; rapiditatea și siguranța plății și livrării; adăugăm diversitatea și calitatea ofertelor de produse și servicii și încheiem cu o comunicare de excepție, având asigurat contactul telefonic sau online cu specialiști 24h x 7 zile.  
So, let's go to Dwyn Shop!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu