Persoane interesate

miercuri, 15 noiembrie 2017

Answear - soluția salvatoare

Motto: „Hainele au creat mai multe iluzii decât religiile.”
                                                                      Emil Cioran

Oricât de mult ne-am dori să ne bazăm pe zicala „Nu haina îl face pe om”, felul în care ne îmbrăcăm poate spune multe despre noi și despre personalitatea noastră.
De-a lungul existenței mele pot spune că am întrupat mai multe tipologii feminine, nu neapărat dintre cele mai fericite sau demne de laudă, însă de fiecare dată mi-am asumat greșeala și am încercat să o evit în viitor, pentru că de cele mai multe ori, omul din greșelile personale învață.
În rândurile de mai jos voi exemplifica câteva situații nefericite în care m-am aflat eu de-a lungul timpului, precum și soluțiile salvatoare identificate pe Answear.ro.

FRUSTRATA
Before: petrecerea de Revelion, 1991, Club „4 Ași”
Cum era perioada „de după revoluție” când piața abunda de marfă occidentală, de „turcisme” în special, mi-am cumpărat o rochie extrem de scurtă și mulată pe care am îmbrăcat-o în seara dintre ani. Ținuta a fost completată de o pereche de pantofi cu tocul de 12 cm. Acum, dacă cineva ar purta acea ținută aș categorisi-o vulgară, atunci însă, așa era trendul.
E inutil să vă spun cât am fost de frustrată, pentru că în noaptea aceea nu m-am simțit deloc în largul meu, la cea mai mică mișcare rochia foarte scurtă dezgolind părțile corpului care „nu se cădeau văzute”. Plus faptul că tocurile au devenit extrem de incomode în timpul dansului.
After/Soluția - dacă exista Answear.ro, atunci salvarea mea arăta așa:

                               

RIDICOLA
Before: petrecerea firmei, 2015, Restaurant Dumbrava
Multe femei nu au fost înzestrate de mama-natură cu o siluetă de model. Printre acestea mă număr și eu. Fiind invitată la petrecerea firmei, cum nu dispuneam de capital suficient pentru o ținută nouă, am mizat pe una din rochiile elegante de catifea din garderobă și pe o pereche de cizme, care nu mai fuseseră încălțate în ultimii ani. Atunci când m-am îmbrăcat, în ultima clipă, am avut neplăcuta surpriză să constat că rochia îmi rămăsese strâmtă, expresia „țipa pe mine” fiind foarte potrivită, iar cizmele nu mă mai încăpeau deloc. Dacă în privința rochiei nu am putut face nimic, cizmele elegante i-am înlocuit cu o pereche de balerini. E ușor de ghicit cum m-am simțit în seara cu pricina. Ridicolă din cap până în picioare: scundă și plinuță, îmbrăcată cu rochie prea strâmtă și cu balerini în picioare. Oribil!
After/soluția Answear:

                             

NECREDINCIOASA
Before: diferite excursii monahale
Nu de puține ori, mergând în excursii prin țară, mi s-a întâmplat să vizitez și diverse mănăstiri. Ei bine, vreau să vă spun că niciodată, dar absolut niciodată, nu am fost îmbrăcată adecvat pentru astfel de evenimente. Mereu am purtat ținute sport (pantaloni, jeanși, etc.), care nu sunt acceptate în mănăstiri și niciodată nu am avut la îndemână o eșarfă sau un batic cu care să-mi acoper capul.
After/soluția Answear:

                                

NEINSPIRATA
Before: cum jobul meu presupune diverse deplasări inopinate în teren, de foarte multe ori am fost surprinsă „pe picior greșit”, în sensul că eram îmbrăcată elegant (costum) și cu tocuri înalte, când mai potrivită ar fi fost o ținută sport cu încălțări comode.
After/soluția Answear:

                             

Prin exemplele de mai sus am vrut să ilustrez ideea că, în styling, întotdeauna există soluții care ne vor scoate din impas. Voi ați întâmpinat situații de acest fel?
Pentru că o ținută în care te simți bine, te transformă din tipa ridicolă, frustrată, neinspirată într-o femeie elegantă, atrăgătoare și stilată. O femeie specială. Răspunsuri la întrebări în materie de styling, piese originale și o mulțime de soluții salvatoare veți regăsi pe Answear.ro.



„Îmi place să-mi țin banii la vedere: atârnați în șifonierul meu!”
                                                                      Carrie Bradshaw



Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017 - ediția de toamnă.


2 comentarii: