Persoane interesate

joi, 30 noiembrie 2017

Doclandia - tărâmul doctorilor

Ritmul trepidant în care trăim, ne mișcăm, mâncăm, iubim, suferim, ne întărește convingerea că sănătatea este cea mai de preț avere a unui om. Pentru că dacă nu ai sănătate nu te poți bucura nici de succes, nici de bani, nici de poziție socială...
Pe această temă există chiar și o vorbă de duh necombătută până în prezent: „jumătate de viață, omul își consumă sănătatea să câștige toți banii, iar în timpul rămas își consumă toți banii să recapete sănă tatea pierdută.”
Ori, în ziua de azi, când am ajuns să ne confruntăm cu o avalanșă de boli, sănătatea este un subiect care ar trebui să ne preocupe pe toți. Deoarece este mult mai bine să previi decât să vindeci. 
Cu toții trăim vremuri aspre, tulburi, care nu ne oferă siguranță și confort în ceea ce privește diagnosticarea și tratarea unei boli. 
Pentru că există oameni care având o problemă de sănătate, o durere, o suferință, nu apelează la părerea unui specialist, ci recurg la leacuri neavizate, care fac mai mult rău decât bine.  
Ei bine, pentru a nu cădea în capcana ,,doftoricitului după ureche”, în mediul online, există o platformă tehnologică, care oferă servicii inovatoare pentru persoanele care vor un sfat sau o vizită online la medic
Se numește Doclandia și oferă acces online la medici, oricând și oriunde.

Avantaje - unde, cum, când, cât? 

Poți fi în vacanță, la birou sau acasă atunci când ai nevoie de o informație sau o opinie medicală. Nu contează, pentru că o găsești la un click distanță, fără programare și sală de așteptare, fără ore interminabile pierdute în trafic, fără nervi și fără stres.
Cum procedezi? Îți faci un cont pe platformă și din momentul activării ești conectat cu medicul tău personal.
La Doclandia există 400 de medici colaboratori care interacționează direct de pe telefon, tabletă sau computer cu abonații (pacienții) care nu au o urgență medicală, ci sunt interesați de opinii despre sănătate, de soluții rapide, accesibile și confortabile la problemele întâmpinate.
Cele mai uzuale afecțiuni pentru care te poți adresa medicilor Doclandia sunt răcelile, gripa, diferite dureri de cap, de stomac, spate, înțepături de insecte, sinuzită, tuse, alergii și altele. Așa că, vorbește nelimitat cu medicul online despre tot ce te face să suferi!
Medicii Doclandia nu oferă rețete, concedii medicale sau scrisori medicale. Pentru afecțiuni grave care pun în pericol viața pacientului, medicii Doclandia recomandă vizita la medic.
Pentru a afla mai multe despre misiunea, visurile și așteptările celor de la Doclandia, vă sfătuiesc să accesați platforma virtuală unde veți găsi și informații despre un eventual abonament nelimitat la medic online.
Și nu uitați, sănătatea înseamnă vitalitate, energie, frumusețe, bucuria de a trăi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu