Persoane interesate

vineri, 13 martie 2020

Dajar, furnizorul tău de accesorii cool

Bucătăria este pentru fiecare gospodină un mic univers propriu, o lume în care explorează și creează minuni în fiecare zi. De fapt, bucătăria este sufletul întregii case, deoarece aici au tendința să se strângă toți membrii familiei, de la copiii care preferă să-și facă lecțiile alături de mama ocupată, până la adulții care își povestesc întâmplările de peste zi. Uneori, chiar și musafirii par a se simți mai confortabil în bucătărie decât într-un alt loc al casei.
Dar ca totul să se încadreze în regulile eficienței, trebuie ca acest univers să fie utilat cu ustensilele de bucătărie potrivite și cu accesorii de servire frumoase. Utilarea unei bucătării nu este o misiune simplă, ea poate face diferența dintre a  roboti până la epuizare și a-ți petrece timpul gătind cât mai eficient și mai plăcut. 


Cele mai importante lucruri care necesită o analiză minuțioasă înainte de a fi cumpărate sunt ustensilele și accesoriile de bucătărie. Deoarece cu o colecție de ustensile practice și eficiente se poate asigura calitatea și gustul bun al preparatelor gătite în casă.
Asigură-te că din colecția ta pentru gătit fac parte piese de bază, care sunt alternative eficiente și sănătoase pentru prepararea diverselor feluri de mâncare, precum un set de oale de inox sau o tigaie performantă la care folosești o cantitate mică de ulei. 
De asemenea, optează pentru preparate fierte, coapte sau înăbușite în detrimentul celor prăjite. Pentru zilele în care nu ai timp suficient, gătitul la aburi reprezintă o modalitate ușoară, rapidă și sănătoasă pentru prepararea mâncării care își va păstra gustul savuros și calitățile nutritive.
O gospodină pasionată are tot ce-i trebuie într-o bucătărie. Pe lângă diverse aparate, oale de gătit și cratițe, accesorii de ceai și cafea, o bucătărie nu ar putea fi bucătărie modernă fără un set de farfurii, un set de tacâmuri, solniță și râșniță de piper, recipiente pentru condimente, forme de prăjituri.

Eu, de exemplu, am făcut o adevărată pasiune pentru brandul Ambition
Ambition este o opțiune populară printre cei care își doresc produse de calitate, cu design original, la un preț accesibil. Cu o gamă variată de accesorii, oale, tigăi și vase, cu modele pentru orice gust: clasice, moderne, potrivite utilizării zilnice sau pentru ocazii festive, toate produsele Ambition sunt o investiție pentru o perioadă lungă de timp, deoarece materialele de fabricație sunt foarte durabile și se întrețin ușor. Ustensilele Ambition au fost gândite să facă orice treabă în bucătărie mai rapidă și mai confortabilă. Produsele brandului sunt din porțelan de înaltă calitate, din inox, plastic. Porțelanul folosit în produsele brandului nu se zgârie, este termorezistent, poate fi folosit în cuptorul cu microunde sau în frigider și se spală în mașina de spălat vase. Produsele Ambition sunt o soluție ideală pentru a completa orice bucătărie cu stil, dar și un cadou practic pentru o persoană dragă. 


Poate că te întrebi unde vei găsi produse Ambition la un preț bun? Îți spun eu: pe Dajarmagazin.ro ai posibilitatea să găsești cele mai variate modele, economisind timp, efort și bani. 
Dajar este prezent pe piața din România de 31 de ani și este cea mai mare companie pentru casă și bucătărie din Europa Centrală și de Est. 
În afara de webshop-ul propriu, produsele comercializate de la cele mai calitative branduri Snb, Disney, Rotho, Aquaphor se regăsesc și în magazinele partenere - Carrefour, Kaufland, Mega Image, Metro, Auchan, Cora, Penny. 

Articol scris pentru proba nr. 4 a Spring SuperBlog 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu