Persoane interesate

joi, 19 martie 2020

Stai acasă și gătește cu produse KitchenShop

Trăim zile grele când răbdarea, conștiința civică și reponsabilitatea ne sunt puse la grea încercare. În această perioadă este bine și corect să stăm acasă, să ne întoarcem către valorile familiale, să petrecem timp cu ai noștri, să vorbim, să gătim împreună...
Dacă până acum am fi dorit să avem mai mult timp la dispoziție când intram în bucătărie, fie pentru a găti ceva mai special, fie pentru a deretica sau a spăla vasele, iată că acum, în zilele acestea tulburi avem timp și nu prea știm ce să facem cu el...
Azi vreau să-mi îndrept atenția spre ustensilele și accesoriile indispensabile dintr-o bucătărie și în acest sens vă recomand un magazin online specializat în acest domeniu. 
Este vorba de Kitchenshop.ro, un altfel de magazin, care promovează în primul rând calitatea. Această afacere a pornit de la ideea că în România anului 2009 nu existau magazine cu ustensile profesionale pentru gătit, iar fondatorul său a exploatat această nișă importând peste 5000 de vase și instrumente de gătit de cea mai bună calitate de la cele mai mari branduri: Emile Henry, Demeyere, Westmark, Staub, sau Zwilling J.A. Henckels, ducând astfel afacerea pe culmile succesului. 
Ideea era că nu doar dragostea trece prin stomac, ci și afacerile inspirate își croiesc drum prin bucătărie! Pasiunea pentru gătit se simte acasă la Kitchenshop. Zeci de produse de calitate așteaptă să-ți fie de folos în bucătărie. Pentru că o mâncare delicioasă nu depinde numai de ingredientele folosite și de priceperea bucătarului, ci și de vasele în care este gătită.
Dacă îți dorești vase trainice care gătesc uniform și suculent, cuțite care nu se uzează ani la rând, tigăi care nu lipesc niciun fel de mâncare, sau orice alte ustensile pentru gătit, de aici le poți procura!
Așa cum îl „trădează” și numele, cuțitul bucătarului este considerat o ustensilă indispensabilă într-o bucătărie. A fost cunoscut inițial sub denumirea originală din limba engleză de chef”s knife și a fost utilizat inițial pentru tranșarea bucăților mari de carne, dar ușurința utilizării acestuia a dus la folosirea sa în mai toate activitățile din bucătărie. Pentru că o bucătărie bine utilată începe cu un cuțit bun. Se distinge prin lamă groasă, lată, lungă și curbată care diferă în dimensiuni între 14 și 26 de cm. Nu este o ustensilă profesională de gătit, ci mai degrabă un cuțit universal ce poatre fi folosit cu succes la tăierea, tocarea și felierea legumelor, fructelor, cărnurilor. Dacă știm să ne alegem cu chibzuință un cuțit de calitate și să îl întreținem corespunzător, atunci vom avea șansa să facem o investiție bună pe următorii 10-15 ani.
Dar cum alegem un model bun de cuțitul bucătarului?
- trebuie să fie ergonomic, adică mânerul să încapă perfect în palmă;
- dimensiunea cea mai potrivită a lamei unui cuțit este cea de 20 cm;
- a se evita lamele prea flexibile întrucât sunt sursa multor accidente casnice;
- materialul cel mai potrivit este oțelul inoxidabil pentru lamă, iar mânerul trebuie bine construit, balansat și fixat de lama cuțitului.
În prezent, rețeaua de magazine KitchenShop vinde produse de la 40 de branduri premium în materie de ustensile pentru bucătărie. Prețurile sunt însă pe măsura calității, un cuțit poate depăși prețul de 100 de euro.
 “Este foarte mult tehnica inclusa intr-un astfel de produs: trebuie conceput astfel incat sa existe un balans intre elasticitate si rigiditate (trebuie sa fie suficient de moale pentru a putea fi reascutit, dar si suficient de tare pentru a nu se toci foarte repede). Asta implica o combinatie de multe materiale. Dar un astfel de cutit te tine pe viata”, explica proprietarul KitchenShop.
KitchenShop, companie cu capital 100% românesc, este cel mai mare retailer de vase pentru gătit, ustensile și accesorii pentru bucătărie din România. Nu-l ocoli!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu