Persoane interesate

luni, 30 martie 2020

Protejează-te cu cristale naturale pentru zodia Berbec



Nativii zodiei Berbec sunt născuți între 21 martie și 20 aprilie. Zodia este guvernată de planeta Marte și este un semn de foc, pasiunea și energia fiind trăsăturile definitorii ale celor născuți sub acest semn.
Specialiștii astrologi spun că femeia Berbec poate fi vis frumos sau coșmar pentru bărbatul iubit. 
Venită pe lume în prag de primăvară astronomică, mă încadrez perfect în tiparul nativului berbec.
Originală, cu spirit de aventură în sânge, impulsivă și loială, îmi place ca atunci când vine vorba de mine să fie folosite cuvinte precum independență, curaj, entuziasm.
Dar, ca oricare alt om și eu am nevoie de un dram de noroc. Fie pentru un proiect important, un interviu sau pur și simplu o întâlnire romantică, un talisman norocos m-ar ajuta să am mai multă încredere în mine. Ele nu aduc doar noroc, ci oferă și protecție față de energii negative sau față de anumite boli. De-a lungul timpului s-a descoperit că fiecare zodie are unul sau mai multe cristale naturale cu care au un grad de compatibilitate incontestabilă.
De aceea, trebuie să știi care sunt cristalele zodiei tale și să nu alegi la întâmplare. 
Zodia Berbec, fiind una dintre cele mai puternice zodii, este un adevăr bine cunoscut că aceștia nu se dau bătuți niciodată. Acținând sub impulsul momentului, aceștia încep acțiuni care rămân de multe ori nefinalizate, de-a lungul cărora se pierd în amănunte, totul cu un consum energetic foarte mare.
Și cum culoarea acțiunii este roșu, atunci și cristalele zodiei Berbecului sunt granatul, carneolul, cuarțul roz, jaspul roșu și ametistul.
Granatul este o piatră a energiei aduce forță, creativitate, vigoare, amplificând imaginația și creativitatea nativilor. El ajută la realizarea scopurilor și este un simbol al fidelității, al iubirii.
Carneolul este o piatră stimulativă, pasională, care aduce cu sine cheful de viață, optimismul, încrederea în sine, echilibrul. Egiptenii îl foloseau pentru a atrage asupra lor armonia, pacea.
Este benefic pentru sortivi și actori. Echilibrează sistemul circulator. 
Cuarțul roz este recomandat zodiei Berbec deoarece echilibrează energiile Yin-Yang și atrage vibrațiile de respect de sine, toleranța, generozitatea, liniștea sufletească și calmul de care au nevoie nativii acestui semn de foc. Din cuarț roz se fabrică bijuterii pentru protecția născuților în zodia Berbec. 
Piatra de jasp roșu este cunoscută în antichitate ca mama tuturor pietrelor. Acest talisman al zodiei Berbec accelerează energiile, pasiunea și curajul, aducând performanțe și succes. Respinge energiile negative și întărește organismul după intervenții chirurgicale.
Ametistul este piatra longevității, cu o putere de protecție deosebită, având și proprietăți tămăduitoare. Este piatra în contact cu care energiile negative sunt transformate în energii pozitive constructive. 
Așa că dacă esti un nativ Berbec alege-ți cristalul, sau cristalele care te caracterizează, îmbogățește-l cu aspirațiile tale și lasă-l să te transporte către cele mai cool experiențe. 
Tu știi care sunt cristalele benefice zodiei tale? Intră pe stonemania.ro și vei găsi o mulțime de sugestii, începând cu cristale pentru zodii, continuând cu bijuterii pentru chackre, protecție prosperitate, dragoste și terminând cu seturi cristale terapeutice. Tot aici vei afla și inspirație pentru a crea talismanul tău norocos. 


Sursa foto: stonemania.ro.
Articol scris pentru proba nr. 11 a Spring SuperBlog 2020. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu