Persoane interesate

vineri, 29 martie 2019

Secretele frumuseții cu Avon K-Beauty

Mereu m-am întrebat de ce femeile asiatice nu-și trădează niciodată vârsta? Ce trucuri și remedii utilizează, încât reușesc să păcălească timpul și să arate tinere și proaspete chiar la vârste respectabile?
„Trebuie să fie ceva în aer, în apa pe care o beau, în hrană....”, mă consolam eu cu ideea.
Asta am crezut până când am descoperit măștile K-Beauty de la Avon.
Este știut că pielea este cel mai mare organ al omului și ocupă cea mai mare suprafață din corpul nostru. Din păcate, datorită poluării, hranei și proastei întrețineri, pielea este continuu expusă la tot felul de toxine și chimicale. De aceea, este  foarte important să-i acordăm o atenție sporită, să o menținem curată și hidratată, să folosim produse de îngrijire naturale care au rolul de a înlătura efectele nocive de mai sus și de a menține un echilibru între frumusețe și sănătate.
Avon, ca ambasador al frumuseții, a pornit în călătorie tocmai în Korea de Sud pentru a afla secretul „tenului de porțelan” cu care se mândresc femeile asiatice. Și pentru început a adus de acolo masca iluminatoare pentru zona ochilor și masca-gel pentru buze Jelly Kiss.
Masca iluminatoare pentru zona ochilor conține extract de aur, hydrogel și acid hialuronic. Ca și beneficii amintesc aici diminuarea umflăturilor de sub ochi, hidratarea pielii din zona ochilor, precum și fermitatea și luminozitatea ochilor. 
Masca-gel pentru buze Jelly Kiss conține hydrogel și miere de Manuka. Datorită formulei cu hydrogel, produsul înmoaie și hidratează intens buzele, catifelându-le, iar prezența mierii este benefică din aceleași motive.

                                  


Aceste produse au fost oferite gratuit de către Avon și BUZZStore, tocmai pentru a vă împărtăși vouă informații și păreri despre ele.
Am testat cele două produse și am fost mulțumită de ceea ce știu să facă, în sensul că și-au îndeplinit rolul. Am beneficiat de hidratare și catifelare în zona ochilor și a buzelor, fapt care mă face sa le recomand și vouă.
Dacă doriți să le încercați, le găsiți la paginile 156 și 157 din catalogul Avon al campaniei 05/2019, alături de alte produse Made in Korea, la un preț rezonabil.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu