Persoane interesate

duminică, 3 martie 2019

Pliculețul cu miere Apidava - doza de energie pentru o zi întreagă

„Cafea sau ceai?”, a fost mereu dilema cercetătorilor din cauza efectelor pe care le au aceste două băuturi asupra sănătății noastre. Se știe că prima aduce un plus de energie organismului, deci este indicată a se consuma dimineața, în timp ce o ceașcă de ceai liniștește și relaxează organismul, fizic și psihic,  după o zi stresantă. Indiferent de alegerile noastre, noile cercetări au ajuns la concluzia că și cafeaua și ceaiul sunt băuturi benefice pentru sănătate.
În timp ce consumul de cafea ține la distanță boli precum Alzheimer și Parkinson, consumul regulat de ceai diminuează considerabil riscurile îmbolnăvirii de cancer sau de inimă.
Ceaiul, ca și cafeaua au un gust mai bun și o aromă mai intensă dacă sunt îndulcite.
Acum că am lămurit un aspect important al rivalității dintre ceai și cafea, rămâne de stabilit cine câștigă războiul miere vs. zahăr!
Mierea este un aliment natural, viu, care nu este agresiv cu organismul uman. Zahărul este un aliment artificial inventat de om acum aproximativ 200 de ani și care consumat irațional provoacă adevărate ravagii în organism.
Mierea este compusă din apă și din două zaharuri: fructoză și glucoză, dar mai conține cantități mici de enzime, aminoacizi, vitamina B, C, minerale și flavonoide.
În general, mierea trece printr-o procesare mai redusă decât zahărul, deci este mai sănătoasă decât acesta. Este antivirală, antibacteriană și antifungică, dar din păcate conține multe calorii.
Așa că, dacă tot nu se poate fără calorii, zic eu, măcar să le alegem pe cele sănătoase!
Apidava vine în sprijinul consumatorilor de ceai și cafea și oferă înlocuitorul perfect al zahărului la pliculeț. Adică mierea la pliculeț „Roua florilor”. Aceasta vine într-un ambalaj ușor de folosit, o cutie care conține 50 de pliculețe parțial transparente, inscripționate cu sigla „Roua florilor - miere polifloră”, care pot fi luate peste tot, în excursii, la picnic, la birou, în pachețelul de școală al copiilor.




Ideal pentru călătorii, în concediu, după exerciții fizice, e bine să ai la îndemână un îndulcitor 100% natural care va da un plus de savoare băuturii tale preferate. Un pliculeț conține exact doza de miere necesară pentru îndulcirea unei cafele sau al unui ceai (15 g). Acesta este un dulce sănătos, o veritabilă sursă de vitamine și enzime, care aduce beneficii organismului uman.
În privința zahărului în alimentație mă voi gândi însă, de două ori înainte de a pune lingurița plină în ceașca de cafea.
Voi ce îndulcitori folosiți când vă beți cafeaua sau ceaiul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu