Persoane interesate

vineri, 8 septembrie 2017

Coafura rezistă cu Beauty Cosmetics!







Mai știți obsedanta formulă ,,Coafura rezistă...” din reclama prezentă pe mai toate posturile de televiziune? Fie vânt, fie soare, pe ploaie, pe ceață, oriunde mergea tanti din reclamă, coafura rezista!
Eu una, aș schimba produsul din reclamă, nici nu mai știu care era, și aș pune în loc produsele de la BeautyCosmetic.ro, care sunt, pur și simplu, geniale!
Veți găsi aici o mulțime de produse menite să vă înfrumusețeze viața, de la storcător de vopsea, pensule, accesorii, până la aparatură și mobilier pentru frizerie, coafor sau cosmetică.
Preferata mea din gama produse pentru îngrijirea părului, rămâne spuma de păr Every Mousse Ravviva Ricci de la Everton, concepută îndeosebi pentru părul ondulat și creț. Și cum eu sunt fericita posesoare a unei astfel de podoabe capilare, vă dați seama ca din start, o prefer! 
Produsele de la brandul producător Everton asigură părului și scalpului toată îngrijirea potrivită.
Spuma în cauză conferă volum părului, netezindu-l totodată (fără fire rebele!), îl așează frumos și în plus îi dă o strălucire de invidiat! Și ca durată merită un 10 +, în sensul că nu am avut probleme aproape întreaga zi...  
Spuma se aplică după baie, pe părul umed, tamponat în prealabil cu un prosop, folosind un pieptene rar, dar nu se aplică în apropiere de scalp, ci la cca 3 cm de pielea capului. După aceea, se masează lejer părul cu ambele mâini câteva secunde. Urmează ultimul pas, uscarea părului. Dacă vreți să aveți o podoabă capilară remarcată de cei din jur, trebuie să știți cum se usucă corect părul. Foenul se ține la o distanță de 10 cm de scalp și se usucă șuviță cu șuviță. 
Ca o completare a listei de calități, adaug și prețul mic cu care comercializează cei de la BeautyCosmetics.ro acest produs, undeva în jurul sumei de 15 lei.
Deci, stimate doamne și domnișoare, ce să vă doresc în afară de sănătate și voie bună? Evident, ... să vă reziste coafurile! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu