Persoane interesate

joi, 28 septembrie 2017

„Înțelepciunea și iubirea mea e jocul!”

Copilăria este cea mai frumoasă etapă din viața unui om. „De unde sunt eu? Sunt din copilăria mea. Sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!”, așa glăsuia Micul Prinț al lui Antoine de Saint-Exupery, lăsând mărturie generațiilor întregi de copii, frumusețea și magia acestei vârste.
Și cum bine știm, nu există copilărie fără joacă așa cum nu există cer fără stele sau mare fără valuri...
Fiecare dintre noi purtăm într-un colțișor de suflet, pentru totdeauna, o frântură din copilul care am fost odată. 
Așa pare să fi simțit și echipa constănțeană, tânără și entuziastă de la Waterboyz, atunci când a pornit o afacere în domeniul locurilor de joacă.
Dacă în anul 2011, când au demarat afacerea, erau axați pe echipamente gonflabile-tobogane, curse cu obstacole, bile de mers pe apă, în timp, s-au perfecționat ajungând în prezent la o gamă vastă de produse din domeniul amenajării locurilor de joacă. Mărturie stă un întreg portofoliu de realizări ce poate fi vizualizat pe site-ul www.waterboyz.ro. 
Printre atâtea produse oferite cu dragoste pentru copii, există și Trampoline Park, un concept ce reunește zeci de saltele de sărit într-un ansamblu unitar, constituind o sursă inepuizabilă de distracție pentru  cei mici. Trambulinele elastice au fost în top încă de la apariția lor în Mamaia, acum 20 de ani, fiind la fel de populare și astăzi. 
Jocul are o importanță esențială în dezvoltarea și evoluția individului. Săritul pe trambulină este o activitate extrem de benefică pentru utilizatorii de toate vârstele, tonificând musculatura și îmbunătățind coordonarea și echilibrul.
Diferența waterboyz-iană față de trambulinele „tradiționale” constă în montajul în plan aproape vertical al plaselor de sărit pe marginea parcului de trambuline. Complexul de trambuline pleacă de la suprafete de 50 metri pătrați ajungând până la 1000 metri pătrați, sau chiar mai mult. 
Considerându-le un punct de plecare, de aici se pot realiza variațiuni pe diverse teme, cum ar fi organizarea unui meci de baschet pe o trambulina elastica sau amenajarea unei zone de sărituri într-o piscină „tapetată” cu burete. De asemenea, poate fi amenajat un  „ring” de dans, se poate face fitness sau gimnastică, se pot organiza party-uri pentru zilele de naștere. Imaginați-vă câtă distracție și voie bună însuflețesc aceste evenimente!
În oferta WaterBoyz, la categoria Parcuri de trambuline elastice - Trampoline Park, figurează trei tipuri de trambuline de 4, 6 si 8 locuri, adorate de copii și adolescenți pentru că folosindu-le pot practica sporturile lor preferate.
Materialele și piesele folosite la asamblarea acestor parcuri de trambuline sunt de o calitate înaltă, conferind rezistență și siguranță în exploatare. 
Pe site-ul companiei găsim și un blog cu sugestii și sfaturi pentru cei care doresc să-și dezvolte sau să-și îmbunătățească afacerea prin crearea unui loc de joacă.
Mi-aș dori ca și în orășelul în care locuiesc, parcurile de joacă să fie utilate cu asemenea trambuline, astfel copiii și-ar petrece timpul liber într-un mod plăcut, feriți de primejdii, de accidente, ar socializa mult mai ușor, uitând de telefoane și calculatoare...
Dragi autorități locale, mă auziți? Profesioniștii de la WaterBoyz abia așteaptă să vă dea o mână de ajutor! 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu