Persoane interesate

marți, 5 septembrie 2017

Yanprint.ro - creator de bună dispoziție!


Atunci când Creatorul ne-a zămislit din țărână și apă și a suflat aburul divin peste noi întrupându-ne în oameni, îmi place să cred că s-a gândit la UNICITATEA fiecăruia dintre noi...
Niciunul nu semănăm cu altul, nici ca înfățișare, nici ca gândire... Fiecare dintre noi suntem unici și irepetabili...
Cred că de la această idee a pornit și site-ul yanprint.ro atunci când și-a ales ca domeniu de activitate personalizarea tricourilor, cănilor, crearea de stickere personalizate, a autocolantelor de perete, a bannerelor publicitare, precum și colantarea auto.
Pentru că PERSONALIZARE înseamna BUNĂ DISPOZIȚIE!  Recunoașteți că fiecare dintre noi are cheia bunei dispoziții la el, atunci când își soarbe cafeaua dintr-o cană personalizată! Ori că un mesaj scris pe un tricou personalizat este creator de zâmbete! Sau atunci când te retragi în intimitatea camerei tale și te întâmpină pe perete un tapet personalizat după bunul tău plac, și odihna parcă e mai reconfortantă!
Personal, dintre toate chestiile simpatice de pe acest site, mi-aș alege tapetul personalizat, cănile și stickerele. Pentru că sunt o iubitoare a peisajelor, aș alege chiar tapetul cu maci de pe yanprint.ro. 


Deoarece de puțin timp am pășit umilă pe nisipul mișcător al lumii virtuale, administrând un blog, de ce să nu fac din yanprint.ro un partener pentru promovarea blogului meu?
Dragi cititori, ca o concluzie, dacă sunteți în pană de idei de cadouri, intrați pe yanprint.ro pentru că aici veți găsi o mulțime de variante....

2 comentarii: